Viviana Sposub şi George Burcea, surprinşi în ipostaze incendiare la „Ferma” FOTO

Viviana Sposub și George Burcea au fost surprinși de mai multe ori în tandrețuri pe platourile de filmare de la "Ferma". Cei doi s-au ținut de mână, iar actorul i-a propus jurnalistei să meargă împreună acasă, la părinții ei.

25 sept. 2020, 06:06

Viviana Sposub și George Burcea se înțelegeau dinainte bine, iar una dintre probele show-ului a declanșat ceva mai mult în sufletele lor. În plus, după ce noaptea dormită împreună, apropierea dintre cei doi a atins cote din ce în ce mai înalte atinge cote. S-au ținut de câteva ori de mână și, la un moment dat, pe când erau în bucătărie, s-au îmbrățișat preț de câteva secunde, iar la final, actorul a sărutat-o pe păr, dar și pe mână pe brunetă.

Anna Lesko şi George Piştereanu, imagini interzise minorilor: „În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat”

Viviana Sposub și George Burcea s-au născut amândoi în Botoșani, iart atunci când jurnalista i-a mărturisit că nu a mai mers de multă vreme acasă, la părinții ei, fostul soţ al Andreei Bălan i-a propus să meargă împreună.

Altfel, conform regulii anunțate de Mihaela Rădulescu înainte de duel, Paul Diaconescu și Octavian Ciovică au fost nevoiți să își aleagă fiecare câte o fată alături de care să lupte, însă dacă unul dintre ei pleacă, fata aleasă îl va însoți. Actorul de 31 de ani a ales-o pe Elena Chiriac, iar pilotul de raliuri,pe Viviana Sposub. Cea din urmă echipă a pierdut și, înainte să părăsească hangarul în care s-a purtat duelul, Viviana Sposub l-a sărutat pe George Burcea.

Drama neştiută a fotomodelului Alina Puşcău: „M-am simţit vinovată de moartea tatălui meu. Nu vorbeam cu el, bea şi o bătea pe mama”

Totuşi, Viviana Sposub și Octavian Ciovică au mai primit o șansă: pot intra în Tabăra Bandiților doar dacă vor câștiga duelul împotriva a doi bandiți. Astfel, Viviana Sposub a hotărât să lupte împotriva Alinei Pușcău, iar pilotul de raliuri nu are altă opțiune decât să lupte împotriva lui Gabriel Toader.