Diana Şoşoacă, dezvăluiri dureroase despre divorţ. Senatoarea şi-a deschis sufletul în direct: „Nimeni nu a ştiut!”

Deși este fericită în general, Diana Șoșoacă a avut apăsări în suflet, mai ales pentru că părinții ei nu au rămas împreună.

20 dec. 2022, 09:08
Diana Şoşoacă, dezvăluiri dureroase despre divorţ. Senatoarea şi-a deschis sufletul în direct: „Nimeni nu a ştiut!”

Motivul pentru care nimeni nu a știut că părinții Dianei Şoşoacă sunt divorțați: „Nu era voie”. Senatoarea a făcut dezvăluiri inedite în emisiunea „În oglindă”
În ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, noul invitat a fost unul de excepție, și anume Diana Șoșoacă. Senatoarea României și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante în fața lui Mihai Ghiță, scrie kanald.ro.

Diana Șoșoacă, afectată de criticile oamenilor. A vrut să țină dietă, dar s-a răzgândit: „Și-am înțeles ideea, dai impresia de forță”

Invitată în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Diana Șoșoacă și-a deschis sufletul în fața prezentatorului TV și a făcut mărturisiri mai puțin știute din viața și copilăria ei.

Diana Șoșoacă a intrat de curând în lumea politică și s-a făcut remarcată de români prin discursurile frapante pe care le-a avut și modul său de abordare mai puțin întâlnit la noi în țară, în special când a venit vorba de pandemia de COVID-19.

Deși este fericită în general, Diana Șoșoacă a avut apăsări în suflet, mai ales pentru că părinții ei nu au rămas împreună. Întrebată de Mihai Ghiță dacă în copilul Diana Șoșoacă exista o frustrare că tatăl ei nu era aproape, senatoarea a răspuns: „Exista, și pe vremea aceea nu aveai voie să spui că părinții sunt divorțați. Colegii mei de școală au aflat că părinții mei sunt divorțați de abia când eu aveam 18 ani. Nimeni nu a știut că părinții mei sunt divorțați, nu era voie. Asta era opinia societății, dacă proveneai dintr-o familie destrămată nu mai erai văzut la adevărata valoare. Astea erau concepțiile din vremea comunismului, și a trebuit toată viața mea să ascund că părinții mei sunt divorțați. Era o durere a mea, de ce să n-o spun? Ce dacă erau divorțați? Se întâmplă, asta e”, a povestit Diana Șoșoacă.

Deși părinții Dianei Șoșoacă s-au despărțit, se pare că senatoarea nu a avut „timp” să sufere prea mult de dorul tatălui ei, asta pentru că era înconjurată în permanență de oameni care o iubeau, dar și pentru că își vizita, atunci când voia, părintele. Chiar dacă și-a dorit ca părinții ei să fie împreună, a realizat, peste ani de zile, că mama și tatăl ei nu se potrivesc.

Citește și: Diana Şoşoacă: „Este un joc. Niciodată nu vom fi acceptaţi în Schengen pentru că şi-ar pierde moneda de şantaj”

„Când îmi era dor îl sunam, de multe ori m-a adus unchiul meu, fratele mamei, Cristi, mă ducea la tata să-l văd, m-a adus mama, mai venea tata când avea două-trei zile libere pe care le aveau ei, nu știu cum era cu programul, venea la Târgoviște și așa îl vedeam și pe bunicul, pe tatăl lui, Dumnezeu să-l odihnească. Deci, credeți-mă, când mă gândeam (n.r.: la tatăl ei), îl sunam, eram cu atât de multă lume, era străbunica, era bunica, era bunicul, aveam o prietenă de familie, Ani Moglescu, extraordinară, care era nonstop cu noi și avea grijă de mine, era mama, era mătușa mea de la București, că bunica a avut patru frați, Jana, care a făcut și închisoare politică pe vremea comuniștilor. Deci, cum să vă spun, eu n-am avut timp să mă simt rău că îmi lipsește cineva.

Toată viața mea mi-am dorit, cât eram mică, să-i văd pe mama și tata la un loc la masă, lângă mine. S-a întâmplat când aveam 19 sau 20 de ani și a venit tata în București, și am stat la masă noi trei. Bunică-mea, care știa dorința mea, stătea în bucătărie, ne făcea cafele, ne făcea prăjituri, și m-a lăsat să stau cu ei. Și, din discuții, uitându-mă la ei, mi-am dat seama că oamenii ăștia sunt total diferiți, sunt niște genii… nu că-s părinții mei, dar sunt oameni extrem de inteligenți, extrem de culți, extrem de buni profesioniști, dar fiecare cu idealuri diferite”, a mai mărturisit Diana Șoșoacă, potrivit kanald.ro.