Vizita Narcisei Guţă la mormântul lui Arsenie Boca nu a ajutat. Acesteia i-a venit rău când a ajuns acasă FOTO

Dupa ce s-a intors de la Manastirea Prislop, Narcisei Guta i s-a facut din nou rau si a fost nevoita sa ia imediat medicamente pentru a-si reveni.

04 nov. 2014, 10:30
Vizita Narcisei Guţă la mormântul lui Arsenie Boca nu a ajutat. Acesteia i-a venit rău când a ajuns acasă FOTO

Scandalul cu Beyonce si arestul de patru zile au afectat-o teribil pe Narcisa, scrie wowbiz.ro. Eterna concubina a lui Guta este de nerecunoscut: din femeia scandalagioaica s-a transformat intr-o persoana cuminte si la locul ei.

Citeşte şi Nicolae Guţă este în stare de şoc. Beyonce de România a fost iubita lui Florin Salam FOTO

Mai mult, starea de sanatate este din ce in ce mai precara si, de cateva ori, a avut caderi din pricina tensiunii. Surse din preajma Narcisei sustin ca weekend-ul trecut ea nu s-a simtit bine deloc.

Citeşte şi Nicolae Guţă, la un pas de o TRAGEDIE! A făcut infarct

„Narcisa a vrut sa uite un pic de problemele pe care le are cu legea si a cerut ajutor divin la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Asa ca s-a retras, impreuna cu fiul ei, la Manastirea Prislop si s-a rugat sa se termine balciul asta public, iar procurorii sa aiba mila de ea in dosarul in care a atacat-o pe Beyonce, pentru ca n-ar rezista sa stea departe de copilul sau, Alberto! Din pacate, chiar daca si-a gasit un pic de pace sufleteasca, la intoarcerea acasa Narcisei i s-a facut rau si a fost nevoie de medicamente puternice pentru a se pune pe picioare. In plus, fiind slabita din arest, unde nu a mancat deloc si abia de a baut un pic de apa, ea se simte inca fara vlaga si nici nu prea poate sa vorbeasca. E nevoie poate de o noua vizita la spital, pentru a fi pusa pe perfuzii, caci nu e bine deloc. Ce sa mai vorbim de psihicul ei, cred ca ar fi necesare si cateva sedinte la psiholog, cu siguranta, ar fi mai linistita dupa ele”, au spus apropiate de-ale Narcisei Guta.