Viziunea AUR în contextul pandemiei COVID. Partidul este împotriva obligativității vaccinării: ”Ar trebui să ne continuăm viața cât se poate de normal”

Co-președintele AUR susține că viziunea partidului în contextul pandemiei de coronavirus este că populația ar trebuie să își continue viața cât se poate de normal, cu școli și restaurante deschise.

07 dec. 2020, 17:40
Viziunea AUR în contextul pandemiei COVID. Partidul este împotriva obligativității vaccinării: ”Ar trebui să ne continuăm viața cât se poate de normal”

Viziunea AUR în contextul pandemiei COVID. George Simion este de părere că restaurantele și școlile din România ar trebuie deschise pentru ca românii să își poată continua viața cât se poate de normal. În caz contrar, România va cădea și mai mult în prăpastia în care este deja, iar economia va avea de suferit, conform co-președintelui AUR.

Citește și: George Simion: ”Suntem cel mai transparent partid. Noi vrem să modificăm felul în care ne alegem oamenii”

”Viziunea AUR este că ar trebuie să ne continuam viața cât se poate de normal, cu școli și restaurante deschise pentru că altfel vom ajunge să cădem de tot în prăpastia în care suntem deja. De pandemie ne protejăm așa cum putem, pentru că iată am organizat alegeri. Vitale sunt toate activitățile noastre, inclusiv școala” , susține acesta.

Viziunea AUR în contextul pandemiei COVID. În ceea ce privește vaccinarea populației, George Simion susține că vaccinul COVID nu îi sugerează încredere deoarece trebuie repetat, iar partidul său este împotriva obligativății vaccinării. Co-președintele AUR a declarat că nu va promova acest vaccin.

”Trebuie să mă informez mai bine. Ultima informație era că trebuie repetat la șase luni, ceea ce nu îmi inspiră încredere. Oficial noi suntem împotriva obligativității vaccinări, pentru libertatea fiecăruia. Eu nu voi promova acest vaccin” , a declarat George Simion.

”Vom construi un spital din cei 10.000 de euro din banii pe care îi primește partidul de la stat. Partidul nu va folosi banii ăia. Mulți ne-au acuzat că suntem săgeata PSD și suntem puși de ei. Uite că suntem la a doua zi de la alegeri și nu vom face alianța cu PSD” , susține co-președintele AUR într-un interviu la HotNews.

Partidul AUR a produs mare surpriză la alegerile parlamentare din 6 decembrie, reuşind nu doar să atingă pragul electoral, ci chiar să obţină un scor de aproximativ 9%.