Vlad Chiricheş, contract fabulos la Napoli. Va încasa 2,5 milioane de euro pe an până în 2022

Vlad Chiricheş, 28 de ani, se bucură în continuare de încredere la Napoli, club care i-a oferit prelungirea contractului. Noua înţelegere este valabilă până în iunie 2022, când Chiricheş va avea 32 de ani. 

02 mart. 2018, 17:44

Internaţionalul român este apreciat la Napoli, lucru dovedit prin noul contract pe care i l-au propus şefii lui Napoli. Chiricheş a fost însoţit la negocieri de impresarul său, Pietro Chiodi şi şi-a pus semnătura pe un nou contract, care expiră în 2022, anunţă soccermanagement.eu, confirmat ulterior şi de site-ul oficial al lui Napoli.

Vlad Chiricheş este de aproximativ trei ani la Napoli, timp în care a adunat 41 de prezenţe şi 4 goluri. În acest sezon a jucat în total în opt meciuri, însă a fost chinuit şi de unele probleme medicale. În prezent, Chiricheş se reface după o leziune musculară suferită la un antrenament desfăşurat pe 10 februarie, dar este de aşteptat să revină la mijlocul lunii martie.

Fundaşul de 28 de ani a primit şi o mărire de salariu destul de consistentă. Pietro Chiodi, impresarul său, i-a negociat o remuneraţie anuală de 2,4 milioane de euro pe sezon, faţă de 1,7 milioane de euro – cât câştiga pe vechiul contract.

Noul salariul îl propulsează pe Chiricheş în topul celor mai bine plătiţi jucători de la Napoli, peste vedete precum Albiol, Reina sau Koulibaly. Practic, Chiricheş are al şaselea cel mai mare salariu din lotul liderului din Serie A.