Vlad Chiricheş în The Guardian: „Ştiţi, România nu e o ţară mare”

Vlad Chiricheş este protagonistul unui articol în cotidianul britanic The Guardian. Fundaşul lui Tottenham a vorbit cu jurnalistul Simon Burnton despre Steaua, Tottenham, dar şi despre echipa naţională.

RomaniaTV.net
03 nov. 2013, 12:44
Vlad Chiricheş în The Guardian: „Ştiţi, România nu e o ţară mare”

Vlad Chiricheş s-a acomodat în Anglia. „Au fost câteva complicaţii la început cu transferul la Steaua, dar e bine că s-a rezolvat şi acum sînt aici. Asta e în trecut. E bine pentru mine să joc la Tottenham, pentru… nu ştiu, educaţia mea. Situaţia s-a îmbunătăţit. Le tot spuneam că vreau să plec, vreau să plec. Meritam asta. Când eşti atât de aproape de un club mare şi ceva se întîmplă în sens negativ trebuie să faci ceva.

Am jucat pentru echipe mici, apoi la Steaua, care e o echipă mare, acum la Spurs, care e cel mai important pas din cariera mea. Cred că avem suficientă calitate pentru a ne bate la titlu şi îmi doresc ca, meci de meci, să joc mai bine şi mai bine”, spune Chiricheş.

„Întrebat dacă este o mare mîndrie pentru el să fie căpitanul naţionalei, fundaşul de 23 de ani a dat din umeri şi a răspuns: «Da, sigur, dar ştiţi, România nu e o ţară mare»”, mai scrie The Guardian, citat de gsp.ro.