Vlad Chiricheş, la un pas de Dinamo. Suma INCREDIBILĂ pentru care a picat tranzacţia

În anul 2011, Dinamo l-ar fi putut cumpăra pe Vlad Chiricheş, de la Pandurii, însă au refuzat propunerea lui Marin Condescu. Potrivit Dolce Sport, preşedintele de atunci al Pandurilor l-a propus pe jucător în Ştefan cel Mare, în schimbul unei datorii a gorjenilor, însă Nicolae Badea nu a acceptat tranzacţia.

04 feb. 2014, 16:47
Vlad Chiricheş, la un pas de Dinamo. Suma INCREDIBILĂ pentru care a picat tranzacţia

Dinamo a fost aproape să-l cumpere pe Vlad Chiricheş de la Pandurii, înaintea Stelei, pentru mai puţin de 500.000 euro. Potrivit Dolce Sport, Marin Condescu a vrut să-l trimită pe fundaş în Ştefan cel Mare, însă şefii de atunci ai lui Dinamo nu au fost de acord să-l achiziţioneze pe acesta, în contul unei datorii mai vechi pe care gruparea gorjeană o avea faţă de bucureşteni.

Vezi şi Vlad Chiricheş, mort de beat la ieşirea din club. Imagini incredibile cu căpitanul naţionalei

I-am spus lui Badea că nu avem cum să îi dăm atunci banii pe Iordache, 500.000. Am obţinut un împrumut, dar nu virase banca banii. Ne-am dus la Badea şi i-am spus că există posibilitatea să îi dau doi jucători pentru acei bani, printre care şi Chiricheş. Şi nu i-a vrut„, a dezvaluit Marin Condescu pentru Dolce Sport.

Vezi şi Chiricheş a marcat primul gol pentru Tottenham printr-un şut senzaţional, de la 30 de metri VIDEO

Vlad Chiricheş s-a transferat la Steaua de la Pandurii în 2012 pentru 1,3 milioane de euro şi a fost vândut la Tottenham pentru 9,5 milioane.