Lovitură de TEATRU în cazul lui VLAD CHIRICHEŞ. Anunţ de ultimă oră de la LONDRA

Vlad Chiriches va ramane la Tottenham si in sezonul urmator, desi in ultima perioada s-a speculat intens pe tema plecarii romanului de la gruparea din Londra.

14 aug. 2014, 20:17
Lovitură de TEATRU în cazul lui VLAD CHIRICHEŞ. Anunţ de ultimă oră de la LONDRA

Mauricio Pochettino a lasat sa se inteleaga faptul ca Vlad Chiriches va continua la Londra.

„Nu ma intereseaza transferurile, cred ca avem un lot incredibil. Sezonul trecut clubul a facut investitii importante si a cumparat jucatori valorosi. Mi s-au adus la cunostinta informatii din presa care spun ca vreau sa vand jumatate de echipa. Nu doar ca este o nebunie sa te gandesti la asa ceva, dar nici nu ne ajuta asemenea stiri cu doua zile inaintea startului sezonului.

Sunt norocos sa am un lot valoros si, asa cum am mai spus, nu va asteptati sa vedeti multe miscari la noi in aceasta perioada de mercato. Ne gandim doar sa imprumutam o parte dintre jucatorii tineri, pentru a avea meciuri in picioare”, a spus Pochettino.

Tottenham a anuntat oficial numerele pe care jucatorii din lot le vor purta in noul sezon in Premier League, Europa League, Cupa Angliei si Cupa Ligii. Vlad Chiriches are numarul 6, acelasi pe care l-a avut si in sezonul trecut.