Radu Drăgușin a câștigat 600 de euro pe minut în primul meci jucat la Tottenham. Ce notă a primit pentru evoluţia cu Man. United

Radu Drăguşin a debutat în Premier League, fiind trimis în teren de antrenorul Ange Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

15 ian. 2024, 12:42
Radu Drăgușin a câștigat 600 de euro pe minut în primul meci jucat la Tottenham. Ce notă a primit pentru evoluţia cu Man. United

Fundaşul român Radu Drăguşin a debutat în campionatul de fotbal al Angliei, cu ocazia meciului disputat de noua sa echipă, Tottenham Hotspur, pe stadionul Old Trafford, în compania formaţiei Manchester United şi încheiat la egalitate, 2-2, duminică seara, în cadrul etapei a 21-a din Premier League.

United a condus de două ori pe ”Teatrul Viselor”, cum este supranumit legendarul stadion din Manchester, prin golurile marcate de Rasmus Hojlund (3) şi Marcus Rashford (40), însă Tottenham a revenit şi a egalat de fiecare dată, prin Richarlison (19) şi Rodrigo Bentancur (46).

Drăguşin (21 ani), purtătorul tricoului cu numărul 6 la Spurs, a început meciul pe banca de rezerve, fiind introdus în joc de antrenorul Ante Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

După ce a semnat cu Tottenham, Radu Drăgușin și-a făcut un cadou de 10.000 de euro. Românul încasează un salariu de 50.000 de euro pe săptămână

Internaţionalul român s-a transferat săptămâna trecută la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de aproximativ 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Conform contractului, Radu Drăguşin va încasa un bonus de 6.000 de euro pentru fiecare meci jucat la Spurs, indiferent de numărul de minute. Astfel, contra lui Manchester United, pentru cele 10 minute în care s-a aflat pe teren, lui Drăgușin i-au intrat în conturi aproximativ 600 de euro pe minut.

Tânărul fundaș central român, Radu Drăgușin, și-a făcut debutul pentru Tottenham în meciul cu Manchester United, care s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Citește și: Iubita lui Radu Drăgușin, reținută în declarațiile de susținere pentru tânărul fotbalist. A scris un mesaj de două cuvinte, după prezentarea oficială la Tottenham

Drăgușin a intrat pe teren în minutul 85, când scorul final era deja stabilit, și a jucat aproximativ 10 minute.

Performanța lui Drăgușin a fost apreciată, portalul SofaScore acordându-i o notă de 6.7. În ciuda timpului scurt pe teren, Drăgușin a reușit să se facă remarcat. A degajat mingea o dată și a avut o intercepție, iar la capitolul pase a avut un procentaj de sută la sută, cu opt pase corecte din tot atâtea încercate.

Drăgușin a primit aceeași notă ca și stoperul Micky van de Ven, care a evoluat până în minutul 88, când a ieșit accidentat. Alți doi jucători, Pierre-Emile Hojbierg și Brennan Johnson, au primit tot nota 6.7. Cristian Romero, celălalt stoper al lui Tottenham, a fost notat cu 6.9.