Vlad Ciurea aruncă bomba despre ce aliment trebuie să consume femeile zilnic! Este aur curat pentru sănătate

Vlad Ciurea este fără doar și poate unul dintre cei mai buni neurochirurgi pe care România i-a avut vreodată. Pe lângă zecile de mii de operații pe care le-a efectuat pe creier, de zeci de ani reputatul neurochirurg oferă zilnic sfaturi esențiale pentru sănătatea oamenilor.

30 ian. 2024, 21:00
Vlad Ciurea aruncă bomba despre ce aliment trebuie să consume femeile zilnic! Este aur curat pentru sănătate
Vlad Ciurea aruncă bomba despre ce aliment trebuie să consume femeile zilnic!

Vlad Ciurea aruncă bomba despre ce aliment trebuie să consume femeile zilnic! Recent, medicul Vlad Ciurea a dezvăluit ce aliment trebuie să consume femeile zilnic, mai ales cele cu vârsta de peste 50 de ani.

Citește și Doctorul Vlad Ciurea trage un semnal de alarmă cu privire la folosirea telefonului în exces. ”Poate provoca tumori”. Câte ore pe zi poți utiliza, de fapt, mobilul

Vlad Ciurea aruncă bomba despre ce aliment trebuie să consume femeile zilnic!

Este vorba despre ovăz, un aliment care are foarte multe beneficii pentru organism, potrivit neurochirurgului.

„Suplimentul nu se acumulează în organism, pentru că intră, își face acțiunea și iese foarte cuminte afară. Suplimente sunt de toate felurile și pentru tubul digestiv și pentru somn – suplimente care ajută la somn și pentru activitatea musculară și pentru activitatea cerebrală și pentru activitatea cardiacă, dar nu sunt medicament, să vindece. Este bun în prevenție sau în refacere”, a declarat medicul Vlad Ciurea, potrivit gândul.ro

Un lucru extrem de important pentru sănătatea organismului este hidratarea. Vlad Ciurea a subliniat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că este foarte important să ne hidratăm corespunzător.

„Am primit de multe ori întrebarea: . Înainte să înșir o întreagă listă cu alimente și nutrienți care nu ar trebui să lipsească din dieta noastră, mereu precizez: în primul rând este important să ne hidratăm corespunzător”, a explicat neurochirurgul.

Potrivit celebrului medic, lipsa hidratării are efecte nocive pentru creierul uman.

„Așa spun toate datele obținute din literatura de specialitate. În practică, dacă vedem o persoană mai în vârstă care face un RMN, ne grăbim să punem diagnostic:>. Nu! Persoanele în vârstă sunt persoane care se hidratează foarte puțin, nu vor să bea apă și atunci apare acea deshidratare a encefalului, care se vede pe RMN. Deci trebuie să bem apă, indiferent de vârstă, pentru că ne menține cât mai tineri. Am scris pe larg despre alimentele și obiceiurile alimentare care ne pot ajuta să ne menținem creierul sănătos în >”, a mai spus Prof. Dr. Vlad Ciurea.

Citește și Vlad Ciurea dezvăluie care e sportul care are cel mai bine grijă de corpul tău. „Oamenii care îl fac reușesc să prevină boala”