Vlad Gherman a făcut anunţul trist. Nimeni nu se aştepta: „Nu mai pot, pur și simplu”

Vlad Gherman a făcut anunţul trist. Este unul dintre cei mai apreciaţi actori din generaţia tânără şi se bucură de un succes incredibil. Cu toate astea, actorul a recunoscut că a cedat și că trece printr-o perioadă foarte dificilă.

10 dec. 2022, 16:54
Vlad Gherman a făcut anunţul trist. Nimeni nu se aştepta: „Nu mai pot, pur și simplu”

Vlad Gherman a făcut anunţul trist. După zile întregi pe platourile de filmare ale noului serial ,,Lia”, de pe Antena 1, actorul a povestit că a obosit și că nu mai poate continua așa.

Vlad Gherman a făcut anunţul trist

,,Nu-mi dau seama dacă este oboseală cronică sau dacă organismul meu s-a setat să hiberneze în perioada aceasta până vine Moș Crăciun. Nu știu… Sunt leșinat. Am dormit două ore după ce am venit acasă. Am avut filmări pentru serialul Lia. Nu mai pot, pur și simplu”, le-a spus Vlad Gherman fanilor săi de pe Instagram.

Citeşte şi: Vlad Gherman plânge pe internet, la propriu, după Cristina Ciobănașu, deși e implicat într-o nouă relație. Actorul, mai sincer ca oricând în fața fanilor: „Și băieții plâng câteodată”

Vlad Gherman face ce face și tot la Cristina Ciobănașu se întoarce. Cei doi s-au iubit foarte mult, iar după despărțire, actorul a recunoscut că a apelat la specialist pentru a se vindeca de suferință.

Tânărul nu contenește să își uimească fanii. După ce a postat câteva forografii din serialul ,,Adela” în care apare alături de colega lui de platou îmbrăcat în costum de mire, Vlad și-a uimit fanii din nou.

De această dată a postat o fotografie în care apare alături de Cristina Ciobănașu și este din nou îmbrăcat în mire, iar ea în rochie de mireasă. Poza este o captură din serialul în care cei doi au fost protagoniști. După câteva minute a șters imaginea cu pricina, cel mai probabil pentru a nu o face pe actuala sa iubită să se simtă inconfortabil.

,,Ieri m-am căsătorit, astăzi o fac din nou! Cu fosta de data asta! Trăiesc viața la maxim! Sunt cel mai fericit! Oare ce va spune Oana, dar Claudia? Offf… Nu te poți opune inimii oricum.”, a scris Vlad Gherman pe rețelele de socializare, însă mai apoi a șters postarea.