Vlad Gherman a postat imaginile de la cununia civilă! E în culmea fericirii alături de aleasa inimii sale: „Până la adânci bătrâneți!”

Vlad Gherman a îmbrăcat costumul de mire și a surprins pe toată lumea în momentul în care a postat imagini în care apare zâmbitor și fericit.

10 nov. 2022, 19:29

Vlad Gherman este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii săi toate momentele importante din viața lui.

Recent, actorul a făcut publice imaginile de la cununia civilă, iar postarea a strâns aproape 40.000 de aprecieri. Urmăritorii au reacționat imediat. Aceștia și-au dat seama din start că fotografiile sunt, de fapt, de la filmările pentru serialul „Adela”.

„Să ajute Dumnezeu să te vedem lângă Oana așa!”, a spus amuzată una dintre admiratoarele actorului, care a observat că actorul a spus „DA”, însă pentru moment doar în serialul în care joacă.

„Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți Nu pierdeți ultimele episoade din serialul Adela. #dacaejoieadela”, a scris el, pe contul său de Facebook.

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti 🥹🥰

Nu pierdeti ultimele episoade din serialul Adela 🥲
#dacaejoieadela

Posted by Vlad Gherman Oficial on Thursday, 10 November 2022

Citiți și: Vlad Gherman plânge pe internet, la propriu, după Cristina Ciobănașu, deși e implicat într-o nouă relație. Actorul, mai sincer ca oricând în fața fanilor: „Și băieții plâng câteodată” 

Îmbrăcat la patru ace, într-un costum de culoare deschisă, zâmbitor și fericit, actorul a ajuns în fața ofițerului de stare civilă, alături de actrița cu care joacă, totul fiind doar o scenă din serialul Adela.

La acest moment emoționant a luat parte și iubita lui Vlad Gherman, Oana Moșneagu, care a asistat la sărutul pasional pe care acesta l-a avut cu actrița Claudia Vasile.

Actorul are o frumoasă relație cu Oana Moșneagu, iar cei doi se iubesc foarte mult. Ba mai mult, nu puține au fost momentele în care acesta i-a declarat Oanei iubirea, chiar dacă la început a ținut relația secretă.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a mărturist actorul pentru OK! Magazine.

În ultima perioadă s-a tot speculat că cei doi așteaptă un copil și că Oana ar fi însărcinată, însă conform spuselor actorului, este doar o informație falsă.

Citiți și: Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman s-a filmat plângând după ea pe internet. Cât de deranjată a fost actrița de afirmațiile fostului iubit