Vlad Gherman şi Cristina Ciobanaşu, din nou împreună. Primele declaraţii ale celor doi VIDEO

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au avut o relaţie de mai mulţi ani înainte să se despartă, iar acum sunt implicați împreună într-un nou proiect de televiziune.

24 dec. 2022, 11:32
Vlad Gherman şi Cristina Ciobanaşu, din nou împreună. Primele declaraţii ale celor doi VIDEO
Vlad Gherman şi Cristina Ciobanaşu, din nou împreună. Primele declaraţii ale celor doi

Vlad Gherman şi Cristina Ciobanaşu, din nou împreună. Cei doi urmează să prezinte o emisiune la Happy Channel, începând cu data de 16 ianuarie, alături de Andreea Ibacka.

Citeşte şi: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de căsătorie. Actorul a făcut anunțul: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști”

„Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17:30. Că doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Cafe”, a declarat Cristina Ciobănaşu.

„Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezile mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!”, a spus și Vlad Gherman.

Citeşte şi: Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman s-a filmat plângând după ea pe internet. Cât de deranjată a fost actrița de afirmațiile fostului iubit

„Iar eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Cafe vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks, noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu şi invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone”, a concluzionat Andreea Ibacka.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au făcut anunțul despărţirii, deşi toată lumea îi vedea la altar! „Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman, completat de Cristina Ciobănașu. „Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Însă rămânem prieteni”.