Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, lovitură uriașă pentru fani: „Este o zi foarte tristă”

Vlad Gherman a făcut anunțul care i-a întristat pe fani. Cu lacrimi în ochi, actorul le-a dat vestea tututor urmăritorilor săi pe rețelele sociale, iar mesajele de încurajare nu au întârziat să apară.

14 iul. 2022, 16:04
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, lovitură uriașă pentru fani: „Este o zi foarte tristă”

Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați actori din serialul „Adela” de pe Antena 1. A jucat în trei sezoane ale producției, iar acum misiunea se încheie pentru personajul său.

Deși mulți alți actori, printre care și Oana Moșneagu, au anunțat că urmează sezonul patru al serialului, Vlad Gherman a explicat că nu va fi cazul și pentru el, fiindcă personajul său nu va mai apărea. Actorul a explicat că a fost o perioadă deosebită din viața lui, că s-a înțeles foarte bine cu echipa de filmare și ceilalți actori, dar că a venit momentul despărțirii.

Vlad Gherman a pus mult suflet în activitatea pe care a desfășurat-o pe perioada derulării filmărilor, așa că îi este destul de greu să încheie acest capitol din viața lui. Cu lacrimi în ochi, actorul a dezvăluit că astăzi este ultima zi de filmare pentru el.

„Aș putea să spun că astăzi este o zi trista, dar mint, este o zi foarte tristă. Este ultima mea zi de filmare pentru serialul Adela. Astăzi se închide acest capitol pentru mine.”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

La rândul ei, Cristina Ciobănașu le-a transmis fanilor că se încheie un capitol frumos din viața ei, căci e ultima zi de filmare a sezonului care se va difuza începând din toamnă.

‘’Nu-mi vine să cred că deja e penultima zi de filmare. Mâine se încheie frumoasa poveste ‘’Adela’’, din punct de vedere al filmărilor, evident, pentru că în toamnă se va difuza acest sezon pe care îl filmăm acum. Mă încearcă tot felul de emoții, am ful și azi și mâine. E așa ciudat că ne concentrăm să iasă totul bine și să ne zicem bine replicile, să repetăm înainte ca să iasă totul brici și în același timp mai sunt așa momente în care mă încearcă câte un gol în stomac gândindu-mă că e ultima oară când fac asta. E gata! Mâine gata! E trist puțin’’, a spus Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.

Citește și Cum a descris-o Vlad Gherman pe iubita lui. Cristina Ciobănaşu nu va fi deloc încântată de comparaţia actorului

Citește și Anunţ trist despre Cristina Ciobănaşu. S-a întâmplat după despărţirea de Vlad Gherman: „Nu e fericită deloc de ceva timp”