Vlad Gherman și Oana Moșneagu, despre cum reacționează când își văd partenerul în tandrețuri cu alți actori: „Aproape că ne punem și mâinile la ochi”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au vorbit despre cum reacționează atunci când își văd partenerul în momente pasionale cu alți actori.

15 feb. 2024, 09:21
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, despre cum reacționează când își văd partenerul în tandrețuri cu alți actori: „Aproape că ne punem și mâinile la ochi”
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, despre cum gestionează momentele de gelozie

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează de departe unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Cei doi se pot declara împliniți din toate punctele de vedere. Pe plan profesional se bucură de cariere de succes, iar de-a lungul timpului au apărut în cadrul unor proiecte foarte apreciate în rândul publicului.

Citește și: Cum a trecut Cristina Ciobănașu peste despărțirea de Vlad Gherman. Ce a îndrumat-o Ruxandra Ion, producătoarea filmelor de la Antena 1. ”Mi s-a părut extrem de prețios sfatul ăla”

În ceea ce privește viața personală, cei doi actori trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum se pregătesc cu pași repezi de un nou capitol. În doar câteva luni va avea loc nunta lor, alături de prieteni și familie.

Recent, Vlad Gherman a vorbit despre geloziile din cuplu, mai ales atunci când trebuie să filmeze momente tandre cu alți parteneri de scenă. Aceștia știu foarte că profesia de actor vine la pachet și cu momente mai puțin plăcute, dar de-a lungul timpului au învățat să gestioneze tot felul de experiențe.

Citește și: Vlad Gherman, mai sincer ca oricând. Cum se înțelege actorul cu familia Oanei Moșneagu. „Sunt disperați”

Chiar dacă nu le este ușor, înțeleg pe deplin că asta le este meseria, cu bune și cu rele. Mai mult, actorul crede că este foarte bine că amândoi activează în același domeniu, motiv pentru care între ei nu apar gelozii, având parte de mai multă înțelegere.

„Eu și Oana totuși am mai trecut prin experiențe de genul ăsta. Eu am văzut-o pe Oana, Oana m-a văzut pe mine. Nu e ceva greu atunci când partenerul tău este și el actor. Cred că e un pic mai greu de înțeles pentru un actor care e cu un om care are cu totul și cu totul altă profesie. Poate că atunci, pentru persoana respectivă, ar fi cam greu să înțeleagă. La noi nu este cazul.

Cu atât mai mult, ne amuzăm. Aproape că ne punem și mâinile la ochi așa, pe genul că ne e rușine de ce urmează să vadă partenerul, dar râdem. La finalul zilei știm că asta e meseria pe care o avem și nu intervine niciun soi de gelozie”, a spus Vlad Gherman pentru unica.ro.