Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă: „Ziua la care să visez de când eram copil”. Ce spune actrița despre sarcină

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar comunitatea lor de fani este foarte curioasă când au de gând să se căsătorească. Ei bine, răspunsul a venit chiar de la ei.

16 feb. 2023, 09:00
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă: „Ziua la care să visez de când eram copil”. Ce spune actrița despre sarcină
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă. Cei doi se iubesc de aproape doi ani, iar dragostea dintre ei este atât de mare, încât își doresc să facă pasul cel mare. Actrița a vorbit deschis despre căsătorie și a povestit cum și-ar dori să arate ziua cea mare. Aceasta nu știe însă dacă își dorește o petrecere mare sau una restrânsă, este sigură însă de un lucru, că vrea să facă cât mai repede acest pas.

Citește și: Oana Moșneagu și-a afișat burtica de graviduță. Nimeni nu a văzut imaginile până acum: „Evident că ne gândim la o familie”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dezvăluiri despre nuntă

„Am vorbit despre o viață împreună, nu despre nuntă. Ziua cea mare, că e mare, cu ditamai tam-tam-ul, sau că e mică, între prieteni și familie… important e să fim noi bine unul cu celalalt, să ne bucuram și să fim relaxați. 

 Și dacă nu ar fi așa, e o zi, până la urmă. Nu, nu mă uit la ziua nunții ca la ziua cea mare, ziua de la care să visez de când eram copil. Este o zi, o petrecere, chiar cred că există șansa să fie obositoare și stresantă, atâta organizare și atâta lume.”, a mărturisit Oana Moșneagu pentru Viva.ro.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se gândesc la copii, însă nu se grăbesc. Mai mult decât atât, au mărturisit că mai au multe de făcut până să vină pe lume un copil. „Îmi plac copiii, da. Vreau și eu copil, da. Când? Nu acum.”, a mai spus Oana Moșneagu. „Eu sunt un familist convins și clar îmi doresc în viitorul apropiat copii, dar cred că pentru toate în viață e un moment bun. Momentul ăla încă nu a venit. Mai avem lucruri de făcut până atunci.”, a adăugat Vlad Gherman.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei