VLAD HOGEA a fost condus pe ultimul drum. Povestea emoţionantă a politicianului de 37 de ani VIDEO

Vald Hogea, fostul deputat care a murit sâmbătă, la doar 37 de ani, a fost înmormântat marţi, în cimitirul Iancu Nou, din Capitală. Povestea vieţii sale a fost creionată de România TV, dispariţia fostului politician lăsând în urmă o mulţime de întrebări şi o familie distrusă de durere. Politicianul era căsătorit de un an şi avea o fetiţă în vârstă de câteva luni.

30 dec. 2014, 09:35
VLAD HOGEA a fost condus pe ultimul drum. Povestea emoţionantă a politicianului de 37 de ani VIDEO

Publicist şi om politic, cu o familie frumoasă alături, Vlad Hogea părea că are o viaţă perfectă. O viaţă întreruptă tragic sâmbăta trecută, într-un mod inexplicabil. A făcut infarct în timp ce cobora din apartament spre boxa blocului, unde avea amenajată o bibliotecă şi mergea zilnic să citească.

Citeşte şi Vlad Hogea, moarte misterioasă la subsol. De ce s-a prăbuşit fără suflare pe scări

În urmă cu o lună am vorbit cu el şi mi-a spus că şi-a făcut analizele şi că rezultatele erau bune. Nu ştim ce a cauzat infarctul. Sunt şocat de dispariţia bunului prieten Vlad Hogea la o vârstă atât de fragedă„, spune Alin Aivănoaei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi şi bun prieten cu Hogea. Fostul deputat, care avea 37 de ani, se căsătorise anul trecut şi avea o fetiţă în vârstă de câteva luni.

Împreună cu bunul său prieten Bogdan Diaconu, Vlad Hogea înfiinţase de curând o nouă formaţiune politică, Partidul România Unită.

Pe lângă politică, Vlad Hogea mai avea o mare pasiune: filmul. Fostul deputat a şi moderat o emisiune pe această temă, unde invita cei regizori şi actori şi îmbina discuţiile despre cinematografie cu umorul care l-a caracterizat toată viaţa.

Timp de 8 ani, Vlad Hogea a fost logodit cu vedeta TV Oana Turcu, dar cei doi s-au despărţit la începutul anului 2007.

Vlad Hogea va fi înmormântat marţi, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la biserica cimitirului Iancu Nou din Capitală. Trupul fostului deputat a fost depus încă de luni la capela bisericii.