Vlad Huidu, despre momentele intime la America Express. Ce făcea cu Giulia Anghelescu: „Am profitat de ocazie”

Vlad Huidu, despre momentele intime la America Express, unde a făcut echipă cu soția lui, Giulia Anghelescu. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de 25 de ani și au acceptat o provocare nouă, la care se descurcă foarte bine.

14 nov. 2023, 17:09
Vlad Huidu, despre momentele intime la America Express. Ce făcea cu Giulia Anghelescu: „Am profitat de ocazie”

Vlad Huidu, despre momentele intime la America Express. Pe parcursul competiției, deși au trecut prin probe dificile, cei doi soți au avut și timp pentru momente de intimitate, după cum a recunoscut chiar bărbatul.

Vlad Huidu, despre momentele intime la America Express

Prezenți în podcastul Mariei Popovici și a lui Mincu, cei doi concurenți de la „America Express’ au fost chestionați despre viața lor intimă din concurs. „Aveați pofte?”, i-a întrebat Mincu pe aceștia. Surprinsă Giulia a replicat: „Carnale sau…?”.

Diplomată, solista a tot încercat să se eschiveze și să evite răspunsul. „Nu, că nu aveau uși!‘, a glumit ea.

Ulterior, Vlad Huidu a dezvăluit fără prea mari rezerve că, la cazările unde existau uși sau geamuri, aceștia și-au luat inima în dinți și au întreținut relații intime. „Când am putut și s-a putut, da, am profitat de ocazie”, a spus Vlad Huidu.

Citește și: Giulia Anghelescu a revenit prima iubire, muzica. Motivul pentru care s-a reapucat de cântat: „Nu consideram că mai am energia să mai fac față stresului”

Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express

Concurenții au de parcurs un traseu prin țări cu o rată de infracționalitate ridicată și li se impun măsuri ridicate de securitate din partea producătorilor. În cadrul instructajului pentru securitate, echipele sunt îndemnate să evite purtarea bijuteriilor, să aplaneze eventualele conflicte cu localnicii, să nu privească potențialii agresori în ochi și să-și aleagă cu atenție mijloacele de transport.

În timpul filmărilor, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au fost victimele unui atac cu arma. Aflați în Columbia, cei doi soți și cameramanul care îi însoțea au trăit momente terifiante, din cauza amenințărilor din partea unor localnici înarmați, conform Cancan.ro. Din fericire, atacul nu s-a soldat cu victime, iar cei trei și-au putut continua traseul.

Pentru noi America Express este poate aventura vieții. Ne așteptăm să fie pe cât de frumos pe atât de greu, însă suntem un cuplu extrem de unit care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră.

Faptul că avem susținerea copiilor, a familiei și a prietenilor ne motivează și mai tare să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. E prima dată când participăm la un reality show și ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple așa că să înceapă America Express”, au declarat cei doi.