Vlad Voiculescu, atac furibund la adresa lui Nicuşor Dan: Am solicitat suspendarea celor care au pus la cale și au girat această mascaradă!

Vlad Voiculescu vine cu un atac dur la adresa primarului Capitalei după scandalul concursului pentru funcţia de director al Direcției Management și Structuri Unități Sanitare.

22 iul. 2021, 20:44
Vlad Voiculescu, atac furibund la adresa lui Nicuşor Dan: Am solicitat suspendarea celor care au pus la cale și au girat această mascaradă!

Vlad Voiculescu, atac furibund la adresa lui Nicuşor Dan. Fostul ministru al Sănătăţii spune că a solicitat suspendarea concursurilor și măsuri împotriva celor care au pus la cale și au girat această „mascaradă”.

Vlad Voiculescu, atac furibund la adresa lui Nicuşor Dan. Ce spune fostul ministru al Sănătăţii

„USR PLUS i-a solicitat ieri Primarului General măsuri ferme, după tentativa de trucare a concursului pentru ocuparea postului de Director al Direcției Management și Structuri Unități Sanitare.
ASSMB și PMB au impus niște condiții pentru ocuparea postului care par cu dedicație pentru domnul dr. Cristinel Badiu, vicepreședinte PNL Sector 4:

– excluderea celor cu experiență de conducere în privat prin condiția: „experiență de conducere într-o instituție publică”;
– excluderea celor cu specializare în studii juridice, economice, în management sanitar prin condiția „diplomă de licență în medicină”.

Mai mult, cu privire la experiență, ASSMB și primarul general condiționează participarea la concurs de „15 ani vechime în specialitate” cu doar – atenție – „6 luni vechime într-o funcție de conducere”!

Citeşte şi: Nicuşor Dan, acuzat de USR PLUS că organizează concursuri cu dedicaţie în Primăria Capitalei. „Nu putem lua parte la această mascaradă”
Câți ani credeți că are experiență în specialitate și într-o funcție de conducere domnul dr. Cristinel Badiu, vicepreședinte PNL Sector 4 conform CV-ului dumnealui?

Mai rămânea doar ca primarul general și ASSMB să solicite și apartenența candidatului la Marea Lojă Națională, condiție ce ar fi fost de asemenea îndeplinită de candidatul preferat (conform declarației de interese a dânsului).

Am solicitat ieri suspendarea concursurilor și măsuri împotriva celor care au pus la cale și au girat această mascaradă.

USR PLUS București va acționa în justiție pentru înlăturarea acestor practici, inclusiv prin sesizarea organelor de cercetare penală, dacă primarul general Nicușor Dan nu va lua măsurile care se impun: demiterea de îndată a directorului ASSMB, domnul Vasile Apostol și prezentarea de scuze publice de către primarul general Nicușor Dan.”, a spus Vlad Voiculescu, pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan impune măsuri draconice în Primăria Bucureşti, ignorând chiar şi justificările medicale: „Masca de protecţie este OBLIGATORIE. Nu vor fi acceptate motive de orice natură, ca „îmi curge sânge din nas”


loading...