Vlad Voiculescu: Dacă la Matei Balș a fost o problemă cu căldura, problema e la PSD. Firea e direct responsabilă

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, e mărturisit că dacă a fost o problemă în privința căldurii sau o problemă legată de o investiție prost făcută la Matei Balș e clar vina PSD.

31 ian. 2021, 16:27
Vlad Voiculescu: Dacă la Matei Balș a fost o problemă cu căldura, problema e la PSD. Firea e direct responsabilă

Vlad Voiculescu

o indică vinovată pe Gabriela Firea, fostul primar general, de situația termoficării din Capitală.

„Mi-am adus aminte că PSD mi-a cerut demisia și e foarte interesant și folosesc cuvântul interesant în mod expres. Un partid precum PSD cere demisia mea și am văzut că este o linie de atac similară la Nicușor Dan, la Nicușor Dan pentru că nu era căldură, atunci când prima pe lista domniilor de la PSD era doamna Firea, care este direct responsabilă pentru situația termoficării din București – 4 ani de zile în care nu s-a întâmplat nimic”, a afirmat Vlad Voiculescu, fiind întrebat dacă Adrian Streinu-Cercel are vreo responsabilitate morală sau administrativă pentru incendiul de la „Matei Balș”.

„Iată ce noroc, ca să spun așa”, a mai spus Vlad Voiculescu, atunci când moderatorul i-a amintit că nici Gabriela Firea, nici Adrian Streinu-Cercel nu mai sunt în respectivele funcții.

„Iar domnul Streinu-Cercel, care este membru de frunte, președintele Comisiei de Sănătate din Senat, la același partid care îmi cere demisia, a fost managerul spitalului pentru vreo 28 de ani. Deci dacă a fost o problemă legată de căldură, cred că atunci problema este la PSD. Dacă a fost o problemă legată de o investiție făcută prost sau nefăcută, problema este de asemenea la PSD. Ideea că cineva din PSD, oricine, respectiv președintele partidului mi-ar cere mie demisia sau lui Nicușor Dan aș spune că e glumă proastă, dar nu știu cui îi arde de glume, când situația este care este și când în incendiul acesta au murit oameni”, a subliniat Vlad Voiculescu, conform g4media.