Vlad Voiculescu: Informaţia potrivit căreia aş avea 21 de consilieri, o minciună gogonată tipică PSD

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, neagă informaţiile vehiculate în spaţiul public potrivit cărora ar avea 21 de consilieri, calificându-le drept "o minciună gogonată tipică PSD".

01 mart. 2021, 13:50
Vlad Voiculescu: Informaţia potrivit căreia aş avea 21 de consilieri, o minciună gogonată tipică PSD
Vlad Voiculescu: Informaţia potrivit căreia aş avea 21 de consilieri, o minciună gogonată tipică PSD

„Asta e o minciună gogonată tipică PSD. Am auzit-o în 2016, o aud acum din nou. (…) Ați văzut poate minciunile vânturate de PSD & friends cum că aș avea 21 de consilieri. Aceleași minciuni le-am mai auzit și în 2016, de altfel.
Faptul că sunt mulți oameni buni care vor să dea o mână de ajutor – fără să fie plătiți, în calitate de consilieri onorifici – probabil că este un lucru greu de înțeles pentru mulți dintre cei supărați acum că și-au pierdut jucăria și sunt pe cale să își piardă surse importante de venituri din sănătate – unul dintre domeniile cele mai furate din țara asta”, a susţinut ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu: „Aș prefera să închidem temporar câteva locuri, înainte să închidem școlile. Aș prefera sancțiuni mai dure”

Ministrul Vlad Voiculescu a explicat că are opt consilieri renumeraţi şi a precizat că este o diferenţă între consilierii onorifici, care fac voluntariat, şi cei plătiţi.

Reacţia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, vine după ce social-democraţii l-au acuzat că are 21 de consilieri.
„Spun că nu au bani pentru a mări alocaţiile sau pentru a creşte veniturile românilor, însă au bani pentru a plăti oameni care să-şi delege atribuţiile, pentru a-i plăti să facă… nimic! 21 de consilieri, un director de cabinet, 5 secretari de stat, un secretar general, 2 secretari general adjuncţi, o secretară şi un şofer”, au susţinut reprezentanţii PSD.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu a demis conducerea Institutului Matei Balş, la o lună de la incendiul tragic. Şi-a explicat decizia pe Facebook