Vlad Voiculescu, rol important în noua administraţie, dacă Nicuşor Dan va deveni primarul Capitalei. PNL a fost de acord

Protocolul încheiat între Partidul Naţional Liberal şi USR-PLUS pentru alegerile locale din Bucureşti prevede împărțirea candidaturilor pentru primăriile de sector (3 candidați PNL, 2 USR și unul de la PLUS), precum și desemnarea a doi viceprimari de la PNL și PLUS.

01 aug. 2020, 06:38
Vlad Voiculescu, rol important în noua administraţie, dacă Nicuşor Dan va deveni primarul Capitalei. PNL a fost de acord
Alegerea viceprimarilor Capitalei nu a figurat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General a Municipiului Bucureşti.

Conform protocolului, dacă Nicușor Dan va fi ales primar, Vlad Voiculescu (PLUS) va deveni viceprimar și va avea delegate atribuții clare: sănătatea, educația și asistența socială, potrivit surselor G4Media.ro.

Concret, Vlad Voiculescu va gestiona rețeaua de spitale a primăriei, dar și activitățile legate de calitatea vieții: proiecte noi de investii în sănătate, mediu (calitatea aerului, apei), centre pentru vârstnici, centre pentru copii, sport si agrement.

Citeşte şi Alegeri locale, care sunt candidaţii comuni ai PNL-USR-PLUS, la Primăria Capitalei. Surprizele de pe listă

În cee ce privește educația, printre domenii se vor numără și școlile speciale, învățarea continuă pentru adulți, dezvoltarea de competențe digitale.

Candidaţii comuni PNL-USR-PLUS:

Primăria Capitalei – Nicuşor Dan (independent)

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 – Radu Mihaiu (USR)

Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL).