Vlad Voiculescu vrea să fie ministru al Sănătăţii a TREIA oară. „E o opțiune pe care nu avem de ce se o excludem”

Vlad Voiculescu a mărturisit, vineri, că nu i s-a părut "corect şi drept" că a fost demis de la conducerea Ministerului Sănătăţii, însă nu exclude să fie nominalizat a treia oară pentru acest post deoarece "suntem într-o perioadă dificilă a sistemului sanitar".

16 apr. 2021, 23:10
Vlad Voiculescu vrea să fie ministru al Sănătăţii a TREIA oară. „E o opțiune pe care nu avem de ce se o excludem”

Vlad Voiculescu a vorbit despre modul în care a fost revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, în condiţiile în România se confruntă cu o creştere a numărului de pacienţi internaţi în spitale din cauza noului coronavirus.

„Nu mi s-a părut corect și drept ceea ce mi s-a întâmplat. Dar contează mai puțin persoana mea. Ce e important e ca ceea ce am început să continue. Nu sunt vorbe goale”, a declarat Vlad Voiculescu, la Digi24.

Cu toate acestea, Voiculescu nu exclude să fie numit a treia oară ca ministru al Sănătăţii, în cazul în care Dan Barna şi Dacian Cioloş l-ar susţine din nou.

„E o opțiune pe care nu avem de ce se o excludem. Suntem într-o perioadă dificilă a sistemului sanitar”, a spus fostul ministru al Sănătăţii, la trei zile de la revocarea din funcţie.

Citeşte şi: Ordinul Carantinei, pretext sau greşeala care l-a costat funcţia pe Voiculescu? Anunţul făcut de fostul ministru al Sănătăţii: Orice e folosit ca muniție pentru a ataca coaliția!

Vlad Voiculescu, după demitere: „Acum că sunt liber, o să dorm”

Întrebat dacă s-ar simţit neîndreptățit dacă liderii USR PLUS nu ar face acest lucru, Voiculescu a afirmat că nu crede că „e cineva cu funcția trecută pe frunte”.

„Nu cred că e cineva cu funcția trecută pe frunte. Pentru mine contează ca lucrurile pe care nu am apucat să le fac să meargă mai departe.

Acum că sunt liber, o să dorm. E ceea ce mi-a lipsit cel mai mult. Iar apoi o să vedem unde mă duce drumul”, a afirmat Voiculescu, potrivit sursei citate.

Fostul ministru al Sănătăţii l-a criticat pe Florin Cîţu pentru modul în care a decis să-l demită.

„La Cîțu nu e doar imaturitate politică. Nu văd de ce la Guvernul României nu se doresc aplicate niște principii pe care le vrem.

Cîțu se poartă de parcă a câștigat alegerile și acum poate să dea afară pe oricine oricând și acum are și el un Guvern. Nimeni nu l-a votat pe domnul Cîțu”, a afirmat el.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, atac nemilos la adresa lui Florin Cîţu. „Nu mai are ce căuta în funcția de premier. Nu e doar imaturitate politică”