Criminalul de la Perla, trimis în judecată. Fiul îi cere despăgubiri de jumătate de milion de euro

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, care şi-a împuşcat mortal soţia şi pe colegă a acesteia într-un coafor din Bucureşti, rănind alte şase persoane în atacul său armat, a fost deferit justiţiei, Tribunalul Bucureşti urmând să se pronunţe asupra vinovăţiei lui, potrivit Mediafax. Fiul acestuia îi cere 500.000 de euro despăgubiri pentru moartea mamei.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 12:16
Criminalul de la Perla, trimis în judecată. Fiul îi cere despăgubiri de jumătate de milion de euro

„Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au finalizat cercetările în cauza privind incidentul petrecut într-un coafor din Bucureşti şi au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Gheorghe Vlădan sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la infracţiunea de omor calificat şi deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, informează, joi, Ministerul Public.

Mai mult, fiul său cere despăgubiri. Băiatul vrea 500.000 de euro de la tatăl său, bani ce ar compensa moartea mamei sale.

În 5 martie 2012, în jurul orei 17.30, inculpatul Vlădan „a executat mai multe focuri de armă asupra persoanelor aflate în salonul de coafură unde lucra soţia sa, încercând să o ucidă pe aceasta”.

„În această cauză numărul părţilor vătămate şi victimelor s-a ridicat la zece persoane, dintre care şase au fost rănite, două au fost ucise, iar asupra a altor două a executat foc de armă dar nu le-a rănit”, arată sursa citată.