Vlădan Jr. nu vrea să plătească pentru drama provocată de tatăl său şi îşi pune averea la adăpost

Fiul criminalului de la coafor pune la adăpost averea mamei sale. Cu o zi înainte de înmormântarea femeii, Bogdan Vlădan a demarat procedurile de succesiune, potrivit jurnaliştilor de la CanCan.

RomaniaTV.net
10 mart. 2012, 08:10
Vlădan Jr. nu vrea să plătească pentru drama provocată de tatăl său şi îşi pune averea la adăpost

Bogdan Vlădan, fiul coafezei împuşcate mortal în masacrul de la Perla, a luat deja măsuri pentru ca averea familiei sale să nu ajungă sub sechestrul procurorilor. Imediat ce a intrat în posesia certificatului de deces, el a făcut o vizită unui notar public, unde a cerut deschiderea procedurii de succesiune, care durează, în mod obişnuit, în jur de 30 de zile, Cancan.ro .

Potrivit declaraţiei de avere depuse de agentul Vlădan, el câştiga 1.666 de lei pe lună, iar soţia lui 1.800. Din salariile lor modeste au reuşit să cumpere un etaj al unei vile din apropiere de Piaţa Unirii, de 180 de metri pătraţi şi un apartament. Florina Vlădan deţinea şi patru hectare de teren în judeţul Prahova, dar şi o proprietate de 500 de metri pătraţi.

Familia lui Vlădan avea în curte şi trei automobile, un Renault aproape nou, un Mercedes Benz şi un Smart, modele mai vechi.

În astfel de cazuri, bunurile vinovatului sunt puse sub sechestru pentru daunele victimelor.

Citeşte şi:

Gheorghe Vlădan, autorul masacrului de la coafor, a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava

Locul crimei de la Perla îşi schimbă şi numele şi înfăţişarea

Criminalul de la Perla a mers cu cartea de rugăciune să-şi ucidă soţia

Măsuri dure după masacrul de la Perla. Toţi deţinătorii de arme letale vor fi reevaluaţi