Vlădescu se iubeşte în secret cu fina Boureanu

Fostul ministru de finanţe, Sebastian Vlădescu, în vîrstă de 53 de ani, n-a putut s-o uite pe fosta soţie a deputatului Cristian Boureanu şi o vizitează foarte des, scrie Click.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 14:24
Vlădescu se iubeşte în secret cu fina Boureanu

Deşi acum un an, Vlădescu declara că relaţia cu Irina Boureanu a fost cea mai mare greşeală a vieţii lui, ziariştii de la Click susţin că ex-ministrul se duce pe la fină oricât de des este primit.

„Mai pleacă şi prin vacanţe în străinătate, împreună cu fiica Irinei şi a lui Cristi Boureanu”, notează ziarul, citând „o sursă foarte credibilă”.

Ziariştii mai scriu că, în timpul săptămânii, Irina Boureanu arată ca o femeie de casă care îşi îndeplineşte cu brio îndatoririle de mamă: îşi duce copilul la şcoală, îl ia şi îşi petrece mai tot timpul cu acesta.

În weekend, îşi schimbă însă programul. Sâmbăta trecută, în jurul orei 19.00, ea a fost aşteptată în faţa blocului de nimeni altul decât fostul ei amant, Sebastian Vlădescu, care părea foarte obişnuit cu zona, susţine Click.

În urmă cu şapte ani, Sebastian Vlădescu şi Irina Boureanu au avut o relaţie. Vlădescu a cucerit-o pe soţia lui Cristi Boureanu, au fugit împreună, dar mai târziu s-au despărţit.