Vladimir Drăghia a botezat-o pe micuța Alegra Nova. Imagini înduioșătoare de la creștinarea mezinei

A fost o zi importantă pentru Vladimir Drăghia și familia sa, pentru că au botezat-o pe micuța Alegra Nova.

07 mai 2023, 23:45

Astăzi a fost o zi specială pentru familia lui Vladimir Drăghia. Micuța Alegra Nova a fost creștinată, iar imaginile de la eveniment sunt de-a dreptul înduioșătoare. Actorul și soția sa, mândrii din cale afară, au postat fotografiile pe rețelele sociale.

Citește șu: Drama lui Vladimir Drăghia. A fost abandonat de tatăl său, la doar câteva luni: „Nu știu în ce măsură m-a afectat”

Vladimir Drăghia este un nume răsunător în showbiz-ul românesc, iar de-a lungul carierei sale, actorul a impresionat prin prestațiile sale artisitce, dar și prin abilitățile de sportiv. Pe lângă succesul în plan profesional, acesta se bucură de reușite și pe plan personal. Alături de aleasa inimii lui, Alice Cavaleruare o familie superbă, completată de micuțele Alegra Nova și Zora Alaia.

Cuplul a trecut prin clipe emoționante și deosebit de importante pentru familia lor, și anume botezul mezinei. Pentru că amândoi sunt foarte activi în mediul online, au împărtășit cu fanii imagini din timpul evenimentului.

Citește și: Vacanță cu peripeții pentru Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia. Ce i s-a întâmplat fiicei lor în Tenerife

„Zora e pregătită pentru botezul Alegrei”, a scris Alice pe Instagram, alături de un videoclip cu fiica cea mare, potrivit spynews.ro.

Vladimir și partenera sa sunt de nedespărțit și se bucură din plin de rodul iubirii lor, atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin fericite. Cei doi sunt părinți model și sunt extrem de implicați în creșterea fetițelor, care le fac, cu siguranță, zilele mai senine.