Vladimir Drăghia, bruscat de jandarmi la Ateneul Român VIDEO

Vladimir Drăghia a fost bruscat de jandarmii care păzeau Ateneul Român, unde avea loc ceremonia de preluare a Consiliului Uniunii Europene.

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 06:59
Vladimir Drăghia, bruscat de jandarmi la Ateneul Român VIDEO

Vladimir Draghia îi acuză pe jandarmi că l-au bruscat și i-au rupt hainele. Câștigătorul Exatlon se afla în zona protestelor #rezist din fața Ateneului, acolo unde a avut loc ceremonia de preluare de către România a președinției Consiliului UE. Jandarmii i-au recomandat să părăsească zona, însă actorul a refuzat și a spus că își așteaptă soția. 

Deoarece se afla în zonă, lângă protestul manifestanților #rezist, așteptându-și soția și fiica, Drăghia s-a trezit înconjurat de oamenii cu uniforme.

Vladimir Drăghia a fost bruscat de jandarmi în timp ce voia să traverseze pentru a se urca în mașina familiei.

„Eram lângă Ateneu. Voiam să traversez, să mă ia nevasta cu mașina și m-a luat de mână, m-a tras. I-am zis și mi-a zis că nu am voie să stau. Ok, n-am voie, dar să mă lase în pace, dar trăgea de mine”, a declarat Vladimir Drăghia.

Ne-a înjurat, replica jandarmilor

„Ne-a înjurat, ne-a dat în organul genital”, a fost replica jandarmilor.

„Am început eu să înjur așa..de nebun. Credeți că vă crede cineva? Mi-ai rupt haina. Soția mea este cu copilul aici, trebuia doar să mă ridice. Ați înnebunit, de ce trageți de mine? N-am făcut absolut nimic. Nu eram la protest”, a mai spus vedeta Exatlon.

Actorul a fost amendat cu 200 de lei pentru injurii adresate oamenilor legii. Aceasta nu este singura veste proastă pentru Drăghia. El a aflat de curând că a fost concediat de la emisiunea pe care o prezenta, iar locul lui va fi luat de Lili Sandu.