Vladimir Găitan va fi înmormântat, sâmbătă, pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu

Actorul Vladimir Găitan a murit după o lungă luptă cu cancerul. El primea tratament la institutul Fundeni din Capitală, dar de la apariția pandemie actorul a renunțat să se mai deplaseze la spital de frica virusului. A murit acasă. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Vladimir Găitan va fi depus joi, începând cu ora 13,00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Înmormântarea va avea loc sâmbătă la ora 14.00, la Cimitirul Bellu. 

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 14:23
Vladimir Găitan va fi înmormântat, sâmbătă, pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu

Vladimir Găitan a murit marţi la vârsta de 73 de ani.

„Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință. Mulțumim celor ce ne sunt și ne-au fost alături cu gânduri bune, și avem rugămintea să înțelegeți durerea adâncă ce ne copleșește în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenților și farmaciștilor care l-au îngrijit și au fost alături în cele mai grele clipe.

Pentru cei ce doresc să își ia la revedere de la tata, trupul său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00″, a anunţat fiica lui Vladimir Găitan, actrița Gloria Găitan, conform unei postări făcute pe Facebook de Teatru de Comedie.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sâmbăta, 14 noiembrie, orele 14.00 pe Aleea Artiștilor.

„Ne dorim ca atât presa cât și cei ce vor sa își ia rămas bun de la tata să dea dovadă de înțelegere, discreție și să respecte măsurile ce se impun în contextul actual. Transmitem tuturor multă sănătate în aceste vremuri de grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a mai transmis fiica actorului.

Citeşte şi: Vladimir Găitan a murit la 73 de ani. Îndrăgitul actor lupta de mai mulţi ani cu o boală teribilă