Vladimir Putin i-a urat LA MULŢI ANI lui Fidel Castro, cu ocazia zilei de naştere a fostului lider de la Havana

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe "dragul său prieten" cubanez Fidel Castro cu ocazia aniversării zilei de naştere a fostului preşedinte cubanez care a împlinit, sâmbătă, venerabila vârstă de 90 de ani.

13 aug. 2016, 11:25
Vladimir Putin i-a urat LA MULŢI ANI lui Fidel Castro, cu ocazia zilei de naştere a fostului lider de la Havana

Urările lui Putin pentru Castro au fost făcute prin intermediul unei telegrame ce a fost publicată pe site-ul Kremlinului.

„Vă bucuraţi de profundă simpatie în Rusia, ca fiind un om de stat excepţional care şi-a dedicat întreaga viaţă poporului cubanez”, se arată în telegrama Kremlinului către Havana. „Contribuţia dumneavoastră personală la dezvoltarea prieteniei şi a cooperării între ţările noastre este nepreţuită”, a mai scris liderul rus, urându-i lui Castro să se bucure în continuare de „sănătate, longevitate, vitalitate şi prosperitate”, scrie Le Figaro.

Citeşte şi Fidel Castro a primit de ziua lui un cadou de Cartea Recordurilor. Fostul lider de la Havana a împlinit 90 de ani

Deopotrivă admirat, criticat şi, în final, retras din funcţie, Fidel Castro a intrat în cartea de istorie conducând Revoluţia cubaneză. Sâmbătă, fostul lider forte de la Havana a împlinit 90 de ani, sărbătorindu-şi aniversarea pe o insulă şi în prin proces de apropiere a Cubei de Statele Unite.