Vladimir Putin își ține amanta în puf. Țarul de la Kremlin i-a cumpărat iubitei sale un apartament de lux pe malul Mării Negre

Când vine vorba de iubita lui, Vladimir Putin nu se uită la bani. De-a lungul timpului, Țarul de la Kremlin i-a cumpărat iubitei sale mai multe proprietăți de lux printre care și un apartament uriaș pe malul Mării Negre.

02 mart. 2023, 23:07
Vladimir Putin își ține amanta în puf. Țarul de la Kremlin i-a cumpărat iubitei sale un apartament de lux pe malul Mării Negre
Țarul de la Kremlin i-a cumpărat iubitei sale un apartament de lux pe malul Mării Negre

Țarul de la Kremlin i-a cumpărat iubitei sale un apartament de lux pe malul Mării Negre. Nu este un secret faptul că Vladimir Putin își ține în puf amanta tinerică de 39 de ani.

Citește și Femeile din viaţa lui Putin. Preşedintele Rusiei este divorţat şi are o amantă fostă gimnastă VIDEO

Țarul de la Kremlin i-a cumpărat iubitei sale un apartament de lux pe malul Mării Negre

Țarul de la Kremlin, în vârstă de 70 de ani, i-a cumpărat recent amantei sale, Alina Kabaeva, un apartament penthouse de 2.600 mp situat în Soci, stațiunea de la Marea Neagră care a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă din 2014.

Cu toate acestea, apartamentul de lux care are 20 de camere, un cinematograf privat, o piscină, un heliport, o zonă de spa și o curte de relaxare japoneză, nu este înregistrat nici pe numele lui Putin, dar nici pe al iubitei sale, ci în acte figurează un apropiat al președintelui rus, Oleg Rudnov.

În 2014, Vladimir Putin a divorțat oficial de prima sa soție, Lyudmila Shkrebnev, cu care are două fete. Divorțul celor doi a fost pe seama relației extraconjugale pe care Țarul de la Kremlin a avut-o cu Alina Kabaeva, o fostă sportivă de prim rang, cu multiple titluri olimpice, mondiale și europene la gimnastică ritmică.

„Putin este obsedat de viața sa privată”, au confirmat surse din Rusia pentru presa internațională, care a remarcat dispariția subită a Alinei Kabaeva din spațiul public începând cu aprilie 2019, exact după ce ar fi născut o pereche de gemeni al căror tată ar fi chiar președintele Rusiei.

Controversa privind copiii Alinei Kabaeva, care se presupune că ar fi urmaşii lui Putin

În 2019 s-a scris în presă că Alina Kabaeva a născut gemeni. Și atunci s-a zvonit că cei doi copii ar fi ai lui Vladimir Putin, dar presa a fost din nou redusă la tăcere. Golosameriki.com scrie că mai multe articole despre acest subiect au fost șterse la scurt timp de la publicare, iar mai multe site-uri au fost închise după ce au relatat despre faptul că Alina Kabaeva a născut gemeni. Presa a mai spus la un moment dat că anume amanta ar fi motivul divorțului dintre Vladimir Putin și Ludmila Șkrebneva, dar acest lucru nu a fost confirmat niciodată, cum nu a fost confirmat nici faptul că fetița și gemenii născuți de gimnasta Kabaeva sunt copiii lui Putin.

Jurnaliștii ruși se tem că statul nu va face decât să-și intensifice eforturile pentru a limita independența redacțiilor în viitor. În 2019, Putin a semnat noi legi împotriva răspândirii „știrilor false” și a „lipsei de respect față de stat”. Cei care încalcă aceste legi riscă amenzi și chiar închisoare. Experții au avertizat atunci că noile legi îi vor aduce în fața justiției pe acei jurnaliști ruși care încă încearcă să transmită adevărul publicului lor.

Alina Kabaeva este născută pe 12 mai 1983, în Toshkent, Republica Sovietică Socialistă Uzbekă, URSS. Ea este o gimnastă olimpică rusă, precum și politiciană, deputat în Duma de Stat între 2007 și 2014.

În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media. Acest imperiu mediatic include posturile de televiziune REN-TV și Piatîi Kanal, cotidienele „Izvestia“ și „Tvoi Den“, precum și postul de radio Ruskaia Slujba Novostei. NMG deține de asemenea pachetul de control al acțiunilor principalului post de televiziune Pervîi Kanal.

Citește și FOTO Iubita lui Putin, fotografiată în Moscova. Unde a fost văzută Alina Kabaeva