Vladimir Putin, mesaj de Ziua Femeii. Ce le-a transmis rusoaicelor liderul de la Kremlin

Vladimir Putin nu uită de război nici măcar de 8 martie. Preşedintele rus a avut un mesaj pentru toate femeile din Rusia, afectate de luptele din Ucraina.

08 mart. 2022, 10:20
Vladimir Putin, mesaj de Ziua Femeii. Ce le-a transmis rusoaicelor liderul de la Kremlin
Vladimir Putin, mesaj de Ziua Femeii

Vladimir Putin, mesaj de Ziua Femeii. Preşedintele rus s-a adresat mamelor, soţiilor, surorilor şi iubitelor soldaţilor „care sunt acum în luptă şi apără Rusia într-o operaţiune militară specială”.

Vladimir Putin, mesaj de Ziua Femeii. Ce le-a transmis rusoaicelor liderul de la Kremlin

„Înţeleg cât de îngrijorate sunteţi pentru cei iubiţi. Puteţi fi mândre de ei, cum toată ţara este mândră de ei şi este îngrijorată împreună cu voi”, este mesajul transmis de Vladimir Putin.

8 martie. Unde în lume se mai serbează astăzi Ziua Femeii și când a devenit zi oficială în România

Liderul de la Kremlin a mai afirmat că recruţii şi rezerviştii nu participă la operaţiunile militare din Ucraina şi nu vor face acest lucru. „Aş vrea să subliniez că recruţii nu participă şi nu vor participa la ostilităţi şi că nu va exista o chemare a rezerviştilor. La misiuni participă doar trupe profesioniste!”, a spus Vladimir Putin într-un mesaj video cu ocazia Zilei internaţionale a Femeii, postat pe site-ul Kremlinului.

Vladimir Putin şi-a trimis iubita şi copiii într-un loc sigur

Vladimir Putin îşi protejează familia în plin război între Rusia şi Ucraina. Fosta gimnastă Alina Kabaeva, iubita liderului de la Kremlin, s-ar ascunde într-o cabană din Europa, împreună cu ce patru copii al lor! În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva a fost campioană olimpică la gimnastică ritmică, la Jocurile Olimpice de la Atena 2004. Vladimir Putin şi Alina Kabaeva ar fi făcut patru copii, doi băieţi şi două fetiţe gemene. Se presupune că fetiţele s-au născut lângă Lugano, Elveţia, în 2015.