Vladimir Putin recunoaşte problemele de pe frontul din Ucraina şi cere un plan ferm. „Acum sunt noi provocări. Sunt serioase, semnificative”

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat marţi necesitatea creării unui plan care să răspundă nevoilor forțelor implicate în operațiunea specială.

25 oct. 2022, 20:39
Vladimir Putin recunoaşte problemele de pe frontul din Ucraina şi cere un plan ferm. „Acum sunt noi provocări. Sunt serioase, semnificative”

„Trebuie să ne concentrăm pe situația reală, nevoile reale în diferite domenii, trebuie să existe un plan clar”, a spus Vladimir Putin la o întâlnire cu consiliul coordonator guvernamental, pentru a răspunde nevoilor trupelor aflate pe front.

Noi provocări

„Rog pe toată lumea să se adapteze la munca semnificativă într-un nou format. Dacă lucrăm în cadrul procedurilor birocratice standard, ascunzându-ne în spatele formalităților, nu vom obține rezultatul dorit în nicio direcție. Și tocmai pentru a rezolva toate probleme mai rapid și mai eficient am creat un astfel de mecanism ca un consiliu coordonator”, a mai afirmat liderul de la Kremlin.

Citeşte şi Ucraina recrutează șomerii în „Armata de Reconstrucţie” a ţării. Salariul este de 182 euro pe lună

„Iar acest lucru, desigur, nu se poate face fără o coordonare largă și profundă între toate domeniile de activitate, toate structurile, toate ministerele, departamentele și din direcții foarte diferite – blocul de putere, blocul economic și regiunile din Federația Rusă”.

Acum sunt noi provocări. Sunt serioase, semnificative. Acest lucru se aplică, repet, și activităților organelor de drept, blocului de putere, Ministerului Apărării. Dar asta este valabil și pentru întreaga componentă civilă„, a subliniat Vladimir Putin.

Citeşte şi Kadîrov cere distrugerea orașelor ucrainene. Liderul cecen e nemulțumit de răspunsul Rusiei la atacurile trupelor Kievului

Actualizare regulament

„De multe ori am discutat cu mulți dintre voi care participați acum la această întâlnire probleme legate de necesitatea, repet încă o dată, de a actualiza toată munca noastră pentru îmbunătățirea procedurilor administrative, de multe ori am abordat aceste probleme din unghiuri diferite. Ei bine, acum situația este de așa natură încât viața însăși ne împinge să privim din nou toată această muncă în cel mai atent mod și să dezvoltăm abordări comune pentru actualizarea tuturor procedurilor.

La locul de muncă, desigur, nu poți pur și simplu să pornești de la niște standarde stabilite anterior. Au fost create într-un moment necunoscut și în condiții complet diferite, așa că vă atrag atenția: standardele sunt standarde, dar trebuie fie să le schimbați, ori adaptați-le în acest fel, bineînțeles fără a încălca legea.

„Permiteți-mi să vă reamintesc că până astăzi consiliul coordonator ar fi trebuit să-și formeze ținte pentru anumite domenii de activitate – până acum nu există astfel de ținte, dar nu am nicio îndoială că vor fi formulate în viitorul apropiat”, a mai atras atenţia preşedintele rus.