Vladimir Putin, sabotat din interiorul Rusiei. Presa ucraineană: 5.000 de soldați ruși refuză să intre pe frontul ucrainean

Nu toţi ruşii sunt de acord cu invazia Rusiei în Ucraina. Mii de oameni au ieşit pe străzi în marile oraşe din Rusia şi au protestat faţă de decizia de a ataca ţara vecină Ucraina. Nici toţi militarii nu aprobă demersul liderului de la Kremlin.

28 feb. 2022, 11:06
Vladimir Putin, sabotat din interiorul Rusiei. Presa ucraineană: 5.000 de soldați ruși refuză să intre pe frontul ucrainean

Demersul lui Vladimir Putin de a invada Ucraina este sabotat din interiorul Rusiei. Aproximativ 5.000 de soldați au organizat o revoltă la Belgorod, oraș în apropierea graniței cu Ucraina, anunțând că refuză îmbarcarea în transportoare militare pentru a lupta în Ucraina, anunță Vgolos.ua.

Citeşte şi: Armata rusă, la limita disperării. Revendică ”supremația aeriană” și spune că civilii pot părăsi Kievul, acuzând autoritățile că îi folosesc drept ”scut uman”

Potrivit sursei citate, militarii ruşi ar fi refuzat să meargă la război pentru că  intrarea în război nu era prevăzut în contractele lor.

Conform informațiilor prezentate de Vgolos, adevăratul motiv al refuzului ar fi teama de a intra nepregătiți în război. Mulţi dintre militarii trimişi în Rusia sunt tineri, unii abia au împlinit 18 ani.

Ucrainenii din Legiunea Străină Franceză vor fi eliberați ca să-şi apere ţara. Soldaţii vor lupta în echipamentul Legiunii

Ucrainenii din Legiunea Străină Franceză vor putea merge la război cu echipamentul complet al Legiuni, informează publicaţia Dumskaya Informația a fost transmisă de centrul de presă al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei, anunţă sursa citată.

În acest fel, Ucraina ar beneficia de ajutorul unora dintre cel mai bine pregătiți soldați din lume.

Citeşte şi: Google dă o mână de ajutor Ucrainei. Lovitură pentru trupele armatei lui Vladimir Putin