Vladimir PUTIN şi-a pregătit un SUCCESOR la Preşedinţie. Află cine ar putea veni la Kremlin

Publicat: Marţi, 15 Aprilie 2014 18:07 // Actualizat: Marţi, 15 Aprilie 2014 18:07 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, şi-ar fi pregătit un succesor la funcţia de şef al statului. Acesta este nepotul actualului lider de la Kremlin, Roman Putin, transmite uainfo.org, citată de publika.md.

Foto: Facebook

Roman Putin are 37 de ani, este fost ofiţer FSB, actualmente, om de afaceri. El s-a născut în oraşul Reazani în familia vărului actualului lider de la Kremlin. Mama sa a fost medic iar tatăl militar.

Totodată, potrivit Wikipedia, nepotul lui Vladimir Putin a absolvit Academia Militară din Sankt Peterburg după care a ocupat funcţii în departamente de combatere a corupţiei şi traficului de droguri în cadrul Serviciului Federal de Securitate (FSB). Asemenea unchiului său, Roman Putin s-a ocupat cu sportul.

Până acum, Roman Putin a mai ocupat şi funcţia de consilier al guvernatorului regiunii Novosibirsk şi al autonomiei Iamalo-Neneţk. Presa rusă nu a ştiut aprope nimic despre existenţa lui Roman Putin până în decembrie 2013, atunci când fostul consilier al guvernatorului regiuni Novosibirsk şi-a acuzat fostul şef de acte de corupţie. În urma acelei declaraţii, guvernatorul a fost arestat chiar din aeroport, scrie publika.md

Potrivit aceleeaşi surse, Roman Putin s-a impus în elita rusă imediat după Olimpiada de la Sochi. A înfiinţat o companie de audit "Putin Consulting" care are scopul de a ajuta investitorii străini să bage bani în economia rusă şi a evita procedurile birocratice. De asemenea, în Duma de Stat a venit cu mai multe iniţiative anti-oligarhice şi nu s-a sfiit deschis să critice activitatea grupului de oligarhi ruşi care sunt consideraţi a fi foarte apropiaţi de liderul de la Kremlin: Leonid Yakunin, fraţii Rotenberg, etc.

Citeşte şi Peste 60% din populaţie susţine concentrarea puterii în Rusia de către Vladimir Putin

Toate aceste acţiuni, susţine sursa, nu ar fi putut avea loc fără girul lui Vladimir Putin, iar totul ar face parte dintr-o amplă strategie de PR a Kremlinului. Scopul acesteia ar fi apariţia unui nou luptător împotriva corupţiei din Rusia care să-i ia locul activistului Alexey Navalniy. Sursa nu exclude că în viitorul apropiat, pe aceeaşi filieră am putea asista la reţineri importante la nivelul marilor oligarhi, dar şi funcţionari de rang înalt.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 apr 22:23
...al statului. Acesta este nepotul actualului lider de la Kremlin, Roman Putin, transmite uainfo.org, citată de publika.md. Citește mai departe…

...
15 apr 18:14
...


Preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, şi-ar fi pregătit un succesor la funcţia de...
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H