Vladimir Putin suferă de Parkinson și cancer. Surse din serviciile de Securitate ruse aruncă bomba!

Analiștii lui Vladimir Putin mai trag un loz cu privire la bolile de care ar suferi liderul de la Moscova. După ce i-au stabilit mai multe diagnostice severe și au anticipat un puci anti-Putin, acum presa occidentală susține că președintele rus are trei boli. 

02 nov. 2022, 13:39
Vladimir Putin suferă de Parkinson și cancer. Surse din serviciile de Securitate ruse aruncă bomba!

Zvonistica merge mai departe, în cazul lui Vladimir Putin. Britanicii de la Mirror, citați de jurnaliștii de la ȘtirileProTV, susțin că politicanul în vârstă de 70 de ani suferă de cancer pancreatic și Parkinson.

Sursa citată susține că „cercul de influență al lui Putin este îngrijorat de faptul că pierderea în greutate și tusea persistentă devin vizibile și vor fi văzute de elitele din Rusia drept un semn de vulnerabilitate al liderului”. O pagină din social media citată de sursele menționate precizează că Vladimir Putin a slăbit 8 kilograme în ultimele luni.

Mai mult, potrivit unor e-mailuri menționate în The Sun, Vladimir Putin ar suferi și de cancer de prostată. În total, trei noi diagnostice mortale, pe lângă cele enumerate de-a lungul anului curent.

„Acest fapt va fi negat în toate modurile posibile și ascuns. Putin este injectat în mod regulat cu tot felul de steroizi grei și injecții inovatoare analgezice pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost recent diagnosticat”, precizează sursa citată.

Vladimir Putin susține că este perfect sănătos

Între timp, administrația de la Moscova neagă faptul că Vladimir Putin ar suferi de vreo boală și continuă operațiunile din teritoriile ocupate și anexate, considerate pro-ruse.

Potrivit unui sondaj de opinie din septembrie, Vladimir Putin încă beneficiază de susținerea a 77% din populație, vizavi de acțiunile militare, potrivit Digi24, care face referire la un sondaj Levada. În SUA, situația este mai puțin stabilă.

În octombrie, presa de casă a lui Joe Biden, CNN, scria că președintele de la Washington mai beneficia de doar 40% aprobare, din partea electoratului. În ultimele luni, gafele repetate ale lui Joe Biden au devenit subiect de glume, dar și motiv de îngrijorare, față de starea sa de sănătate. Pentru alegerile din 8 noiembrie, pentru Camera Reprezentanților, republicanii sunt favoriți.