Vlăduţa Lupău a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic grav al medicilor

Vlăduța Lupău se luptă cu mai multe probleme de sănătate, iar acum a fost nevoită să ajungă din nou pe mâna medicilor. Artista a fost nevoită să facă o gastroendoscopie.

20 apr. 2023, 11:35
Vlăduţa Lupău a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic grav al medicilor
Vlăduţa Lupău a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic grav al medicilor

Vlăduţa Lupău a ajuns de urgenţă la spital. Artista le-a dezvăluit fanilor prin ce trece și a postat și o fotografie în care apare cu branula la mână. Vlăduța Lupău a precizat că dacă problema nu se va rezolva mai repede, riscă să nu mai poată cânta!

Citeşte şi: Ramona Olaru, primele declarații despre momentul în care l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

„Am revenit să verific tusea mea, care a revenit în forță. Am venit să îmi fac gastroendoscopie. Am înțeles că nu prea e plăcut, dar este o procedură peste care nu putem să trecem, așa a zis doctorul. Dacă tușesc așa, mai cântă mama!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citeşte şi: Sarcina îi dă bătăi de cap lui Theo Rose. Cu ce probleme se confruntă artista în ultimul trimestru: ”Am zis că înghit o mașină de tuns”

Vedeta a mai avut probleme de sănătate și la începutul anului, când a răcit foarte puternic. Atunci a fost bolnav și micuțul Iair, iar artista a fost extrem de îngrijorată pentru băiețelul ei. „Sunt mai bine, nu știu cum am reușit să trec printr-o perioadă atât de scurtă, după ce am făcut antibiotic șapte zile. Problema este că, chiar dacă am stat la distanță de Iair s-a luat un pic și la el. Sperăm să scăpăm ușor cu el. La el cumva e prima febră, mică, dar sper să scăpăm să nu fie nevoie de nimic. Și voi să aveți grijă de voi zilele astea că trebuie să avem grijă unii de alții”, a mărturisit Vlăduța Lupău.