Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie înainte de Adi Rus. Cine este bărbatul care i-a oferit un inel de logodnă: „Da, dacă vă vine să credeți”

Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie înainte de Adi Rus. Artista este căsătorită de aproape patru ani cu fostul fotbalist și au împreună un băiețel de nici un an, pe care și l-au dorit foarte tare. Recent, cântăreața a făcut o dezvăluire fanilor.

27 feb. 2023, 09:16
Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie înainte de Adi Rus. Cine este bărbatul care i-a oferit un inel de logodnă: „Da, dacă vă vine să credeți”
Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie înainte de Adi Rus

Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie înainte de Adi Rus. Acum, vedeta se consideră o femei fericită și împlinită, dar nimeni nu știa că i s-a mai oferit un inel de logodnă, în urmă cu câțiva ani, pe vremea când nu era încă logodită cu cel care azi îi este soț.

Citește și: Vlăduţa Lupău aruncă bomba despre căsnicia sa. „Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor”

Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie înainte de Adi Rus

Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, loc în care își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. De curând, solista a povestit cum a fost cerută în căsătorie de un fan înfocat. Totul a început după ce un bărbat disperat îi tot trimitea mesaje continuu, iar la un moment dat artista a acceptat să se întâlnească cu el pentru a primi un buchet de flori. Însă, ceea ce nu bănuia e că va ajunge să primească un inel de logodnă.

Hai să vă zic o întâmplare. Am avut odată un fan atât de disperat… Îmi scria zi și noapte și am acceptat să mă întâlnesc cu el în centrul Clujului, să-mi dea un buchet de flori. Din momentul ăla nu m-a mai slăbit, mi-a adus inclusiv inel de logodnă. Da, dacă vă vine să credeți, îl am acasă. L-am găsit într-un colet pe care mi l-a trimis, nu mi l-a dat așa: ‘Vrei să fii soția mea?’. Da, am avut un fan de ăsta, cred că încă îl mai am„, a spus Vlăduța, pe rețelele de socializare.

Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău

Recent, cântăreața a fost atât de fericită încât nu s-a putut abține și le-a prezentat fanilor ei cum arată casa ei. Dormitorul ei și al lui Adi Rus este unul luminos, cu un pat uriaș, covor pufos, draperii simple, iar pe peretele din dreapta stă agățat un portret în care apare cuplul.

Casa visurilor mele e casa mea!”, a scris Vlăduța Lupău, alături de videoclipul pe care l-a postat pe TikTok, în care își arată dormitorul din casa ei de vis. (Vezi AICI imaginile)

Fanii nu au întârziat să-și exprime bucuria pentru realizarea la care a ajuns Vlăduța Lupău, astfel că mulți oameni i-au transmis gânduri bune și felicitări. Videoclipul a adunat aproape 21k de aprecieri și peste 90 de comentarii.

E superbă! Să vă bucurați de ceea ce ați realizat și să creați amintiri de neuitat!/ Cândva avea o poză salvată cu această casă, acum e a ta! Un real exemplu că se poate!/ E superbă, Vlăduța… felicitări! Te simți împlinit când ajungi să ai un loc numit acasă, un loc făcut prin muncă și sacrificii”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vlăduța Lupău la videoclipul publicat pe contul ei de TikTok.