Vlăduța Lupău a născut! Ce nume unic a ales pentru cel mic + prima imagine cu bebeluşul FOTO

Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață, Adi Rus, au devenit părinți. Artista a născut un băiețel sănătos, iar soţul ei a postat deja prima imagine bebeluşul!

06 aug. 2022, 10:11
Vlăduța Lupău a născut! Ce nume unic a ales pentru cel mic + prima imagine cu bebeluşul FOTO

Vlăduța Lupău a născut! Artista a născut în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar soţul ei și-a strâns pentru prima dată în brațe copilul și a postat și prima fotografie cu cel mic, pe contul său personal de Instagram. Fostul portar de la CFR Cluj a dezvăluit şi numele urmaşului său, Iair!

Pentru că s-a născut în zi de sărbătoare, având în vedere faptul că sâmbătă este o Schimbarea la faţă a Domnului, cei doi au ales acest nume cu conotaţii biblice. Iair („lumina mea”) a fost un conducător al sinagogii a cărui fiică a fost vindecată de Iisus Hristos. Numele poate fi derivat de la ebraicul „ya’ir”, „Iahve luminează”.

Cum de nu s-a îngrășat Vlăduța Lupău, deși se pregătește să nască: „Vă zic sincer” (GALERIE FOTO)

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui”, a scris Adi Rus pe Instagram, alături de imaginea cu bebeluşul său.

Adi Rus a numit-o pe Vlăduța Lupău o „mamă eroină”, iar artista a transmis și ea primele gânduri după naștere: „Iubirea mea toată sunteți voi”.

Vlăduța Lupău și soțul ei, pregătiți să se mute în casă nouă. Cum arată vila de lux în care vor locui împreună cu copilul – FOTO

Adi Rus i-a acoperit chipul fiului său, semn că cei doi nu doresc deocamdată să îi dezvăluie fața bebelușului. Vlăduța Mărioara Rus Lupău, pe numele ei complet, s-a căsătorit cu Adrian Rus pe 12 noiembrie 2019, după cinci ani de relație.