Vlăduța Lupău a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical! Iată ce greșeală face de când e mămică: „Am un obicei prost”

Vlăduța Lupău a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical din momentul în care a devenit mămică. Iată ce obicei prost are interpretate de muzică populară.

31 mai 2023, 13:28
Vlăduța Lupău a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical! Iată ce greșeală face de când e mămică: „Am un obicei prost”
Vlăduța Lupău a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical! Iată ce greșeală face de când e mămică: „Am un obicei prost”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute interprete  din România, având un succes uriaș în această industrie. Fiecare apariție a ei crează vâlvă, iar de când a devenit mămică reflectoarele sunt și mai mult ațintite asupra ei.

Citește și: Cea mai mare umilinţă trăită de Vlăduța Lupău. Ce i-a spus un manelist în faţa a sute de oameni

Vlăduța Lupău este cât se poate de transparentă cu fanii ei pe rețelele de socializare. Acolo, le împărtășește în cele mai mici detalii internauților ce se întâmplă în viața ei. Aceasta nu se rezumă numai aspectele pozitive, ci și la episoadele mai puțin plăcute din viața ei. Recent, aceasta a avut un moment de onestitate, ocazie cu care a dezvăluit că de când a devenit mămică a dezvoltat un obicei foarte prost.

Pe de-o parte, artista a explicat că de când a născut multe lucruri s-au schimbat. De exemplu, aceasta nu mai rămâne niciodată în oraș după concertele pe care susține, cu toate că înainte să fie mămică făcea acet lucru. Aceasta a mărturisit că cel mai important pentru ea este să ajungă acasă, la micuțul ei.

Ce obiceiuri noi are Vlăduța Lupău

„Pe vremea când eu eram tânără îmi plăcea să rămân peste noapte în orice oraș aveam de cântat sau de petrecut. Acum, de la o vârstă, când mă așteaptă dulceața acasă plec din orice colț al țării, nu contează câte ore, dar dimineața sau noapte la orice oră vreau să ajung acasă la piticania mea. Așa că am plecat, după ce ne-am distrat și a fost frumos la botez”, a declarat Vlăduța Lupău în mediul online.

Mai mult de atât, cu ceva timp în urmă, Vlăduța a dezvăluit că are și un obicei foarte prost la care îi este foarte greu să renunțe. Intrepreta de muzică populară a mărturisit că după ce fiul ei adoarme, ea butonează telefonul și pierde foarte mult timp pe site-uri de cumpărături. Și asta nu ar fi tot, pentru că tentația este mare, ea nu se lasă cu una cu două și plasează și câteva comenzi. Artista susține că nu se poate abține, mai ales că este vorba de jucării și hăinuțe pentru cel mic.

„Am un obicei, fetelor, destul de prost și seara. După ce mă pun în pat și după ce adoarme Iair, stau pe telefon și citesc mesaje, până aici e un lucru bun, după care stau pe tot felul de site-uri (…). O grămadă de haine pentru copii, jucării pe toate site-urile și tot aleg și comand și vine curierul și mă sună mai des decât mama, deja ne-am împrietenit, doar mi le lasă la poartă”, povestea Vlăduța Lupău în mediul online.

Citește și: Vlăduța Lupău, speriată în miez de noapte. Momentul îngrozitor prin care a trecut