Cea mai mare umilinţă trăită de Vlăduța Lupău. Ce i-a spus un manelist în faţa a sute de oameni

Vlăduța Lupău (32 de ani),una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară și de petrecere, a avut parte de un moment neplăcut la o nuntă, unde afost ironizată de manelistul Cristi Nucă.

22 mai 2023, 21:44
Cea mai mare umilinţă trăită de Vlăduța Lupău. Ce i-a spus un manelist în faţa a sute de oameni
Cea mai mare umilinţă trăită de Vlăduța Lupău. Ce i-a spus un manelist în faţa a sute de oameni

Cea mai mare umilinţă trăită de Vlăduța Lupău. Cristi Nucă s-a prefăcut că nu ştie numele artistei și a pus-ope aceasta într-o situație penibilă. Totul s-a întâmplat atunci când Vlăduța Lupău a fost invitată la nunta cântăreței Kristiyana si a lui Rustem Petrișor. Pe atunci, nu era un nume sonor în lumea manelelor și a muzicii de petrecere, iar în momentul în care a dorit să le facă o dedicație muzicală mirilor, Cristi Nucă s-a prefăcut că nu-i ştie numele, scrie Cancan. Manelistul i-a spus mai întâi Denisa, iar ulterior Vlăduț, spre amuzamentul sutelor de invitaţi!

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, mare scandal cu un taximetrist la aeroport! A fost nevoie de intervenția agentului de pază. „De ce nu vrei să mă duci?”

Ulterior, cariera Vlăduței Lupău a cunoscut o ascensiune importantă. Artista are parte de multă fericire şi pe plan personal, fiind căsătorită cu fostul fotbalist de la CFR Cluj, Adrian Rus, cei doi având împreună și un copil.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, speriată în miez de noapte. Momentul îngrozitor prin care a trecut

Recent, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor săi, în mediul online, că se confruntă din nou cu probleme de sănătate, dar nu atât de grave cum credea inițial, înainte de a ajunge la medic. A reușit să meargă la doctor pentru un control, iar acesta i-a prescris un tratament care a pus-o pe picioare. Artista se confruntă de mai mulți ani cu o tuse pe care a încercat să o trateze în diferite moduri, consultând mai mulți medici, dar totul a fost în zadar, până de curând, când a mers la un control în Paris, acolo unde medicul i-a pus un diagnostic concret.