Vlăduţa Lupău, în costum de baie alături de o cămilă: „Nu daţi zoom”

Vlăduţa Lupău a fost fotografiată în costum de baie alături de o cămilă. Artista se află în vacanţă, în Dubai, alături de soţul ei, Adi Rus, de unde postează mai multe imagini şi videoclipuri, ţinându-şi comunitatea la curent cu tot ceea ce face.

28 mai 2021, 11:47
Vlăduţa Lupău, în costum de baie alături de o cămilă: „Nu daţi zoom”
Vlăduţa Lupău se află în vacanţă, în Dubai, alături de soţul ei, Adi Rus

Vlăduţa Lupău, în costum de baie. Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a reuşit să cucerească publicul, atât cu piesele sale, cât şi vocea, fiind invitată la cele mai mari petreceri. Fie că munceşte sau se află în vacanţă, îşi ţine aproape prietenii virtuali prin diferite postări.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, internată de urgență. Prima imagine de pe patul din spital FOTO

Vlăduţa Lupău, în costum de baie

Artista postează în mediul online aproape zilnic. În urmă cu doar câteva zile, i-a surprins pe internauți cu două fotografii din Dubai. Vlăduța Lupău apare în costum de baie, alături de o cămilă. „Nu dați zoom să vedeți fața cămilei, dați swipe”, și-a îndemnat Vlăduța Lupău fanii, care au apreciat fotografia în număr foarte mare: peste 24.000 de like-uri și zeci de comentarii.

Vlăduţa Lupău în costum de baie

Vlăduța Lupău a mers la medicul estetician

Vlăduța Lupău

vrea cu orice preț să ascundă micile imperfecțiuni, cum ar fi ridurile de expresie. Așa că a dat fuga la un medic estetician pentru a dobândi ”perfecțiunea”. Artista le-a împărtășit fanilor că nu este pentru prima oară când apelează la o astfel de procedură.

Ia vedeți voi aceaste riduri, o să dispară azi, pentru că mă duc să mi le aranjez! Au trecut 7-8 luni și deja se vede iar, dar se rezolvă”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor săi.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile ultimelor detalii legate de nunta lor, însă din cauza pandemiei de coronavirus au fost nevoiți să amâne marele eveniment. Și asta pentru că cei doi soți își doresc să organizeze o petrecere fastuoasă, la care să participe familiile lor și prietenii dragi, fără reguli impuse de autorități.

Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică.

Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni TV.