Vlăduţa Lupău îşi doreşte să devină mamă: „Se va întâmpla când o vrea Dumnezeu”

Vlăduţa Lupău îşi doreşte să devină mamă. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, bucurându-se de un real succes în lumea muzicii. Vedeta este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus şi a declarat că vrea ca familia lor să se mărească.

07 iul. 2021, 11:17
Vlăduţa Lupău îşi doreşte să devină mamă: „Se va întâmpla când o vrea Dumnezeu”

Vlăduţa Lupău îşi doreşte să devină mamă. Artista iubeşte foarte mult copiii, însă, momentan, se bucură de nepoţi. Mezina familiei este fetiţa fratelui ei, pe care a şi botezat-o şi îi poartă numele, Ayana Vlăduţa Lupău. Cântăreaţa este topită după ea şi regretă faptul că nu se văd prea des.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău, în costum de baie alături de o cămilă: „Nu daţi zoom”

Vlăduţa Lupău îşi doreşte să devină mamă

Îmi doresc să devin mamă, sigur că da, însă când o vrea Dumnezeu. Până atunci, mă bucur de nepoţi. Am o nepoţică, care îmi este şi finuţă, se numeşte tot Vlăduţa Lupău, este fetiţa fratelui meu.

Un costum popular a rămas la ea. Când o să crească mai mare, o să trebuiască să le împărţim pe toate. Vlăduţa este pentru prima oară la televizor. Mi-ar plăcea să cânte, dar nu aş insista. Orice ar face, eu o s-o ajut şi o să îi fiu alături întotdeauna. Este ca şi copilul meu, doar că nu ne întâlnim prea des„, a declarat cântăreaţa în emisiunea La Măruţă.

În urmă cu ceva vreme, Vlăduţa mărturisea că îşi doreşte o familie numeroasă, mai ales că şi ea, şi soţul ei au fraţi mai mari.  ”Ne dorim amândoi copii. Inițial, în prima parte a relației, el își dorea foarte mult un copil, eu eram speriată de gândul că nu o să fac față și cu un copil și cu patru concerte pe săptămână, plus emisiunea pe care o am în orașul eu. Dar, la un moment dat îți vine vremea și când o să dea Dumnezeu, o să fie.

Abia așteptăm, pentru că o familie frumoasă trebuie să aibă un rod frumos și mi-ar plăcea să am doi copii, pentru că și eu și Adi avem frați și am fost învățați să avem familii mari”, a spus Vlăduța Lupău, la un moment dat.

Vlăduța Lupău, în vârstă de 30 de ani, a început să cânte de la o vârstă fragedă, astfel că de la 4 ani deja știa ce urma să facă pentru tot restul vieții. După muncă și răsplată însă, căci solista de muzică populară a ajuns unde visa încă de mică.

Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut la data 8 martie 1991, Șimleu Silvaniei, Județul Sălaj și este cunoscută sub numele de scană Vlăduța Lupău. Ea este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Reamintim că primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Tezaur Folcloric în anul 1995, la vârsta de 4 ani.