Vlăduţa Lupău, accident în centrul Clujului. Cum se simte cântăreaţa de muzică populară

Vlăduţa Lupău şi-a alarmat fanii, după ce le-a împărtăşit pe reţelele de socializare faptul că a suferit un accident, chiar în centrul Clujului. Cântăreaţa de muzică populară s-a rănit în zona mâinilor.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 14:41

Artista s-a amuzat când a povestit pe Instagram episodul neplăcut prin care a trecut, însă la momentul incidentului, a avut parte de o sperietură. Vlăduţa Lupău prezintă mici zgârieturi la nivelul degetelor.

Vreau să vă zic ce model frumos mi-am făcut. Acest model l-am făcut după o căzătură chiar în centrul Clujului. Este un model frumos, a explicat ironic Vlăduța Lupău, într-un InstaStory, potrivit StarPopular.ro.

Din fericire artista nu are nevoie de îngrijiri medicale serioase, o simplă cremă aplicată pe răni o va ajuta să scape de urme.

Citește și: Vlăduţa Lupău a făcut anunţul! Ce face în plină pandemie de coronavirus: „Nu am mai făcut asta în ultimul timp”

 

Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj

Cântăreața ține foarte mult la imaginea sa și se prezintă impecabil pe social media sau la evenimente, unde face tot efortul să arate cât mai bine pentru public. Cu toate acestea există momente în care Vlăduța Lupău își arată și tenul curat, fără pic de machiaj. (Vezi AICI imaginea)

Vlăduța și-a arătat tenul impecabil printr-o mai multe fotografii postate pe contul său de Instagram. Vedeta se află alături de soțul său în izolare și își petrece timpul citind. Aceasta a fost nevoită să își anuleze spectacolele, dar și restul evenimentelor, în contextul pandemiei de coronavirus.