Vlăduța Lupău, anunţ dureros după ce a lansat „Cele mai frumoase colinde românești”. „Tanti Maria nu mai este printre noi!” VIDEO

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai iubite vedete din România, a postat pe YouTube colajul "Cele mai frumoase colinde românești", care a adunat imediat peste 100.000 de vizualizări și a ajuns în trending.

17 nov. 2021, 11:35
Vlăduța Lupău, anunţ dureros după ce a lansat „Cele mai frumoase colinde românești”. „Tanti Maria nu mai este printre noi!” VIDEO

Vlăduța Lupău, anunţ dureros după ce a lansat „Cele mai frumoase colinde românești”. Artista a ținut să precizeze că tanti Maria, o femeie bătrână care apare în cel de-al treilea clip din colaj, a murit.

Vlăduța Lupău, anunţ dureros după ce a lansat „Cele mai frumoase colinde românești”

„Din păcate… tanti Maria, care apare în colinda 3… nu mai este printre noi! Mulțumesc că ați oglindit cu atâta bogăție sufletească „casa săracului”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, după care a revenit cu un alt mesaj: „Tanti Maria. Din ceruri cu siguranță primește colindele mele”.

Ce tarife percep Culiță Sterp și Vlăduța Lupău la evenimentele private. Suma uriaşă pe care trebuie s-o scoţi din buzunar dacă vrei ca unul din cei doi artişti să-ţi cânte la nuntă

Pentru că sărbătorile se apropie cu pași repezi şi au rămas doar câteva săptămâni până vin Moș Nicolae și Moș Crăciun, artiștii au început să posteze colinde pe internet. „Primiți colindătorii? Am lansat colaj de colinde. Fiecare colind are clip diferit. Puteți să ascultați în mașină, în casă, să răsune colindele…”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier: „Am stat o zi și jumătate în comă. M-am lovit la cap și la bazin”

Vlăduța Mărioara Rus Lupău este o cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Tezaur Folcloric în anul 1995, la vârsta de 4 ani! Şi-a început cariera muzicală la vârsta de 4 ani, urmând cursuri la Clubul Copiilor din Șimleu Silvaniei la cercul de folclor. A urmat Școala Gimnazială nr. 1 din orașul natal, după care Liceul Economic din cadrul Colegiului Național „Simion Bărnuțiu”. După absolvirea liceului, Vlăduța a urmat 6 ani de facultate la Universitatea De Științe Agricole Și Medicină Veterinară  Cluj-Napoca în cadrul Facultății De Medicină Veterinară, iar după absolvirea licenței a urmat studiile doctorale tot în domeniul Medicinei Veterinare.