Vlăduța Lupău, de urgență la medic. Vedeta se confruntă din nou cu probleme de sănătate

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit fanilor săi, în mediul online, că se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

06 mai 2023, 20:09
Vlăduța Lupău, de urgență la medic. Vedeta se confruntă din nou cu probleme de sănătate
Vlăduța Lupău a ajuns din nou la medic

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de-a lungul carierei vedeta a reușit să strângă o multitudine de admiratori, pe care îi ține mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Vedeta împărtășește cu fanii ei, în special pe Instagram, atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin fericite.

Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu niște probleme de sănătate, dar nu atât de grave cum credea inițial, înainte de a ajunge la medic. A reușit să meargă la doctor pentru un control, iar acesta i-a prescris un tratament care o va face să se repună pe picioare.

Citește și: Vlăduţa Lupău a ajuns de urgenţă la spital. Diagnostic grav al medicilor

„Acum două zile, când mi-am făcut eu pozele, ultimele postate, cred că m-a luat puțin roșu în gât. Am ieșit ieri puțină febră, nu a băgat-o de seamă și azi noapte am simțit, când eram pe drum de la Covasna.

Am avut filmări, am fost la doctor, mi-a dat să iau tratament, iar acum mă duc la eveniment”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău se luptă cu tusea cronică de ani buni

Artista se conruntă de mai mulți ani cu o tuse pe care a încercat să o trateze în diferite moduri, consultând mai mulți medici, dar totul a fost în zadar, până de curând, când a mers la un control în Paris, acolo unde medicul i-a pus un diagnostic concret.

Citește și: Medicii refuză să o opereze pe Vlăduţa Lupău. Cu ce boală se confruntă artista: „Un medic din Paris mi-a descoperit-o”

„Tușesc de ani de zile, o tuse seacă, cronică, de care nu mai scap. Am scăpat de ea doar pe perioada sarcinii când uterul a împins stomacul în sus, pentru că, de fapt, se pare se pare că am o hernie hiatală.

Cum am descoperit? Tot aici, la medicul ăsta, în Paris, care mi-a dat un tratament și din a doua zi, minune, n-am mai tușit.  A acționat pe tuse, alergii și pentru corzile mele vocale, acum a revenit tusea puternic și tușesc atât de tare și sec dimineața, seara, adică tușesc non-stop, practic e nasol.

Mi-ați spus mulți că treceți prin ce trec eu. Eu am consultat în 7-8 ani foarte mulți medici, mi-am făcut toate analizele la alergolog, la tiroidă, nu am nimic, la plămâni, radiografii, spirometrii, după cică tușesc psihic, dar nu.(…) Mi s-a confirmat și aici, ca în România, că am o hernie hiatală, care e cumva la stomac, care îți provoacă refluxul gastroesofagian. Ala când vine în gât, tușești sec, pentru că încerci să elimini ceva, dar n-ai ce.

Mi-am făcut zilele trecute o endoscopie și mi-au hernia, dar au zis că e mică și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă opereze. Am venit la doctorul meu din Paris, care nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală e foarte mică și mi-a dat un tratament, mult mai dur, am două plase de medicamente. Din nou o să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii și pe corzile mele vocale pe care se pune presiune de la atâta tușit”, a povestit Vlăduța Lupău.