Vladuţa Lupău, despre cel mai penibil moment din viaţa ei: „M-am făcut de rușine. Atunci mi-am închis telefonul”

Vladuţa Lupău, despre cel mai penibil moment din viaţa ei. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite artiste din România, în ultimii ani bucurându-se de un real succes. Puţină lume ştie faptul că a existat un moment când a vrut să se lase de muzică.

22 mart. 2022, 16:45
Vladuţa Lupău, despre cel mai penibil moment din viaţa ei: „M-am făcut de rușine. Atunci mi-am închis telefonul”
Vladuţa Lupău, despre cel mai penibil moment din viaţa ei

Vladuţa Lupău, despre cel mai penibil moment din viaţa ei. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, artista a declarat că a avut un moment în care a vrut să renunțe la muzică, din cauza unui moment stânjenitor pe care l-a avut pe scenă, în urmă cu câţiva ani.

Vladuţa Lupău, despre cel mai penibil moment din viaţa ei

Am avut un moment… Eram în urmă cu vreo 4-5 ani. Câștigasem în 2017 marele premiu la Maria Tănase. Se făcea din doi în doi ani. Peste alți doi ani, trebuia să cânt. Nu mi-a zis nimeni o piesă pe care trebuia să o cânt și am cântat-o atât de prost. Atunci mergeam cu trenul de la Craiova spre Cluj și mi-am închis telefonul. Atunci am vrut să nu mai cânt. M-am făcut de rușine pe scenă mare„, a povestit Vlăduța Lupău la Kanal D.

Interpreta de muzică populară a spus la ce vârstă a avut primul sărut. Vlăduta este căsătorită cu Adrian Rus din 2019, cei doi având o poveste de dragoste frumoasă. Vedeta și-a adus aminte că primul sărut l-a experimentat în tabăra în Costinești. „Primul băiat pe care l-am sărutat… La tabăra în Costinești. Aveam vreo 12-13 ani. Nu mai știu cum îl cheamă, Cristi, Costel…’, a dezvăluit Vlăduța.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău a ajuns la perfuzii. Cântăreaţa şi-a anulat toate concertele

Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok

Vlăduţa Lupău a fost victima unei postări false pe TikTok. Utilizatorii platformei i-au înscenat moartea, iar escrocheria a ajuns la rudele artistei! „Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice proist cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare.

Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir. 

Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că vineva a murit. Îmi e scârbă!”, a scris Vlăduța Lupău.