Vlăduţa Lupău, ecografie în direct. Primele imagini cu bebeluşul VIDEO

Vlăduța Lupău este însărcinată și peste câteva luni își va cunoaște bebelușul. Interpreta de muzică populară a început să amenajeze camera fiului ei și a vorbit despre numele pe care l-a ales pentru micuț.

20 mai 2022, 17:05

Vlăduța Lupău mai are doar puțin până când va deveni mamă şi este tot mai nerăbdătoare. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Vlăduța Lupău a acceptat provocarea de a se lăsa filmată în timpul controlului medical. Emoționată ca de fiecare dată când vine vorba de bebelușul ei, cântăreața și-a putut vedea micuțul la ecografie.

Drama cântăreţei Vlăduţa Lupău. Ce a îndurat înainte de a rămâne însărcinată. „Am fost la mulţi medici, mă întrebam de ce mi se întâmplă mie”

Artista a aflat care este modul în care stă băiețelul ei în burtică, bebelușul arătându-și în cadrul ecografiei și piciorușele. Vlăduța se află în ultimul trimestru de sarcină, care este și cel mai greu, însă viitoarea mămică este în continuare foarte activă. Cântăreața nu renunță la cariera sa nici acum, iar apropiații săi o sfătuiesc mai mereu să stea cât mai liniștită.

„Toți îmi spun să stau mai liniștită, să nu mai muncesc atât.”, a spus Văduța Lupău, însă medicul său e cel care are ultimul cuvânt, bineînțeles.

„E mai relaxată, nu mai e îngrijorată. E încă foarte activă, dar e bine, pentru că ia sarcina ca pe o parte a vieții, nu ca pe o boală.”, a explicat medicul care îi monitorizează sarcina vedetei. Vlăduța Lupău se pregătește de zor să îl întâmpine pe micuțul ei acasă cu toate detaliile puse la punct. Viitoarea mămică s-a gândit deja și la numele băiețelului ei, însă a explicat că a ales să nu îl dezvăluie decât atunci când bebelușul va veni pe lume.

Vlăduța Lupău a avut probleme grave înainte să rămână însărcinată. „E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii!”
„Ne-am gândit la un nume încă din primele zile! Și-a ales singur numele… O să vă spun povestea numelui când vine pe lume.”, a declarat Vlăduța Lupău, recent, pentru revista Viva.

Tot din timp, Vlăduța a pus la punct și camera celui mai nou membru al familiei, însă încăperea a tot trecut prin schimbări, iar varianta ei finală va fi gata abia în viitorul apropiat, a mai spus fericita mămică.

„Camera bebelușului a fost făcută de către designerul nostru atunci când am început să construim casa, anul trecut! Pe vremea aia, nu era… și o făcuserăm verde, și am zis o lăsăm așa, apoi vedem, când va fi, dacă va fi, ce va fi… ce schimbăm. Ei bine, am modificat din verde în albastru… Tipic! Însă n-am mai făcut o randare finală, urmează în următoarele luni!”, a mai adăugat artista.

Interpreta de muzică populară își dorește să nască pe cale naturală. Momentan, medicul care îi supraveghează sarcina nu a luat o decizie în acest sens, fiind prea devreme să îi spună dacă va naște natural sau prin cezariană.