Vlăduţa Lupău, mesaj sfâșietor după moartea lui Petrică Mîţu Stoian! Artista e distrusă de durere! „Un artist atât de mare”

Lumea artistică e în doliu, după ce Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viaţă sâmbătă seara. Decesul îndrăgitului interpret de muzică populară a şocat întreaga Românie, iar printre primii care au reacţionat la vestea tristă a fost Vlăduţa Lupău.

06 nov. 2021, 23:13
Vlăduţa Lupău, mesaj sfâșietor după moartea lui Petrică Mîţu Stoian! Artista e distrusă de durere! „Un artist atât de mare”

Sfâşiată de durere, Vlăduţa Lupău a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător, după ce a aflat de moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Cântăreaţa a mărturisit că este în stare de şoc deoarece participase chiar săptămâna aceasta la o filmare alături de Petrică Stoian.

”Drum lin spre ceruri! Marți am filmat împreună, ultima dumnealui emisiune… pe care o să o puteți urmări de sărbători! Era întotdeauna o prezență atât de faină! Un artist atât de mare și atât de omenos cu toți cei tineri și cu publicul lui! Îmi zicea cât de mult mă admiră pe mine și pe nașa mea Olguța…din rândul celor tineri! Cumplit … ce e viața! Veșnică pomenire PETRICĂ MÂȚU STOIAN”, a scris Vlăduța Lupău pe Facebook.

Fanii au reacţionat imediat la mesajul de condoleanţe publicat de Vlăduţa Lupău.  Mii de români și-au arătat regretul față de vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian.

”Dumnezeu să-l ierte!”, ”Drum lin către îngeri”, „Odihnă veșnică”, ”Mare păcat”, „A fost un artist minunat”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de românii care îi ascultau piesele marelui artist la postarea făcută de Vlăduța Lupău.

Citeşte şi: Petrică Mâțu Stoian, o viață închinată scenei. Cele mai frumoase melodii din întreaga sa carieră / VIDEO

Petrică Mîţu Stoian a murit la Spitalul din Reşiţa. Cauza decesului îndrăgitului artist

Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă seara la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa, unde a ajuns în stare gravă. Artistul a fost internat în secţia de Terapie Intensivă, însă starea lui de sănătate s-a agravat.

Conform directorului medical SJU Reșița, Cosmin Librimir, cântărețul se lupta cu o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. De asemenea, medicii au constatat faptul că acesta s-a confruntat cu fibrilație axială cronică.

Directorul medical mărturisește că bărbatul ar fi fost supradozat cu anticoagulante, iar Petrică Mâțu Stoian tușea cu sânge.

După mai multe manevre de resuscitare fără efect, medicii au fost nevoiţi să anunţe decesul lui Petrică Mîţu Stoian în urma unui șoc septic, la vârsta de 61 de ani.

Citeşte şi: Postare tulburătoare pe pagina de Facebook a lui Petrică Mîţu Stoian cu câteva zile înainte să moară: „Profitați din plin de toate momentele vieții!”