Vlăduța Lupău, probleme grave în vacanţa din Mykonos. Ce i s-a întâmplat artistei. Imaginea cu care și-a șocat fanii

Vlăduța Lupău și soțul ei petrec o vacanță de vis în insula grecească Mykonos. Cei doi se bucură de peisajele superbe, de apa limpede de culoarea smaraldului și de soare. Din păcate, bucuria artistei a fost umbrită de un eveniment mai puțin plăcut.

07 iun. 2023, 12:02

Vlăduța Lupău a vrut să profite la maximum de soarele Greciei, iar faptul că e atât de dogoritor nu a deranjat-o în primă fază. Abia când a constatat că și-a ars pielea pe o suprafață mare, artista a decis să nu se mai expună atât de mult.

Poftim, nu știam de ce mă mănțncă pe mine burta„, spune Vlăduța într-un story pe Instagram, în care se filmează în costum de baie. După cum se vede în imagini, arsura se întinde pe tot abdomenul.

Citeste si Vlăduța Lupău a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical! Iată ce greșeală face de când e mămică: „Am un obicei prost”

Vlăduța Lupău a răbufnit pe internet: „Mai rău ca diavolu’ e omul care înjură pe Dumnezeu”

Recent, Vlăduța Lupău a postat un mesaj cu un puternic impact emoțional pe rețelele de socializare. Artista a ales să vorbească despre relația cu Divinitatea, pe care mulți oameni au în ceput să n-o mai prețuiască. Ea a tras un semnal de alarmă cu privire la modul în care se raportează oamenii la credință și implicit, la Dumnezeu.

Artista crede cu tărie că cei care au obiceiul de a vorbi într-un mod ironic de Dumnezeu, mai devreme sau mai târziu, vor fi afectați. Și nu doar ei vor simți peeapsa divină, ci și copiii lor.

Mai rău ca diavolu’ e omul care înjură pe Dumnezeu. Nu judec eu pe aproapele meu că-s om și nu-mi permite Domnul așa grozăvie. Dar să încetați acum din a mai înjura de Dumnezeu, de Cele Sfinte!!! Că atrageți blestem asupra voastră și asupra copiilor voștri până la al nouălea neam. Fiți cuminți cu Dumnezeu dacă nu puteți să-L și iubiți!”, a scris vedeta la InstaStory.

Citeste si Cea mai mare umilinţă trăită de Vlăduța Lupău. Ce i-a spus un manelist în faţa a sute de oameni